Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: przesiadka z 300d na 20d - wrazenia i zdziwko

Mieszany widok

Lesior
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    na żytnią wysyłaj z obiektywami oczywiści ( najlepiej wszystkimi) i pamiętaj podstawa to zlecenie kalibracja body do wzorca a potem obiektywów do body oszczędzi ci to nerwów przy kolejnych szkłach - co do ceny samej kalibracji to nie wiem ( kalibracja obiektywów równiez kosztuje róznie w zalezności odt typu
    Nie, pytam o cenę, bo mam wrażenie, że 2mm BF to nie jest dużo (musiał bym sprawdzić jak to wychodzi w normalnych warunkach), ale ja robie sporo fotek detalom na strony, do reklam itp, gdzie im ostrzej tym lepiej. Pytanie czy warto się pałować, jeżeli to są spore wydatki.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lesior Zobacz posta
    Nie, pytam o cenę, bo mam wrażenie, że 2mm BF to nie jest dużo (musiał bym sprawdzić jak to wychodzi w normalnych warunkach)
    Jesteś pewien że tak dobrze testujesz żeby wykryć błąd wielkości 2mm?

Lesior
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Jesteś pewien że tak dobrze testujesz żeby wykryć błąd wielkości 2mm?
    Wydaje mi się, że nie popełniam jakiegoś dramatycznego błędu. A jaki mogę popełniać błąd?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    W 20D możesz mieć od razu podgląd histogramu. Po prostu ustaw sobie info na histogram i po każdym zrobionym zdjęciu będzie się on pokazywał.
    Możesz mnie oświecić, gdzie to mam ustawić? Chodzi mi histogram w czasie jak przez (ustawione przeze mnie) 2s po zrobieniu zdjęcia, wyświetla się podgląd.
    Ostatnio edytowane przez Lesior ; 16-02-2007 o 01:27 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów