Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
    ... ciekawe tylko do ilu moze spasc, nie chodzi mi o to aby nie przeplacac te 200-400 pln bo za tyle to sobie komfort psychiczny posiadania i robienia fotek moge wyszacowac ale jesli obnizka mialaby byc rzedu 1k pln lub wiecej i zejsc jeszcze poniezej 6k pln to ...
    Na pewno w ogóle zaczna rozdawać za darmo.
    Nienawiść do nikona może przybierać bardzo różne oblicza, ale chyba nie aż takie.
    Jarek

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Na pewno w ogóle zaczna rozdawać za darmo.
    Nienawiść do nikona może przybierać bardzo różne oblicza, ale chyba nie aż takie.
    ... wybacz ale podjalem decyzje o kupnie 5D jakis czas temu - od tego czasu monitoruje rynek i widze i sledze wachniecia, najpier byla podwyzka o 100 EUR a poniej spadek do pierwotnej (z przed podwyzki) ceny i teraz zjazd w dol wiec pytanie dla mnie ma sens i nie jest banalne

rozumiem, ze nie dla wszystkich pieniadz ma taka wartosc ale ... to pozostaw kazdemu z nas

udanego pobytu na lazurowym

pozdrawiam
    z pozdrowieniami "69"

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    (...)
    Wiesz różnie może być czasem ktoś może najzwyczajniej "wyjść z nerw". Np ten człek:
    Cytat Zamieszczone przez cytat z forum Dpreview Użytkownik: "10fps"
    D200 = noise machine
    Może canon chce zapobiec takiej frustracji .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów