Póki co na przykład na FM Forum jest rozmowa o królikach na Saturnie. Czyżby nowe puszki Canona były równie prawdopodobne
?
Aha i jeszcze nowe szkło/a Canona:
![]()
Póki co na przykład na FM Forum jest rozmowa o królikach na Saturnie. Czyżby nowe puszki Canona były równie prawdopodobne
?
Aha i jeszcze nowe szkło/a Canona:
![]()
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 16-02-2007 o 19:31
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kurcze, ludziom odbilo, juz nawet nie ma z kim powaznie
o rumors'ach pogadac![]()
A masz cos nowego? Jeszcze paru ktorym sie bardzo nie udzielilo moze znajdziesz![]()
...
I tak nie wytrzymaja tych 6 dni (ludzie albo Canon) i zaraz beda kontrolowane przecieki spowodowane "weekendowym maintenance na serwerach powodujacym klopoty techniczne" .
Btw relacje z konferencji oczywiscie zdam 8)
Konkurencja to też coś szykuje, bo ceny D200 spadają niesamowicie ?
Teraz dlugi weekend, jutro powinienem sie widziec z paroma facetami,
co na mur wiedza... Ale obawiam sie, ze nie puszcza pary.
Jakos chyba Canon na serio tajemnicy pilnuje tym razem...
Poza oczywiscie "kontrolowanymi przeciekami", ale tych jakos brak?
Nawet Jarek tego swojego na testy w koncu nie dostal...
Troche mnie martwia te ostatnie uwagi typu - nic nowego,
dopiero pozniej... To by byla masakra![]()
Jeszcze w historii nie bylo nigdy "nic nowego" gdy mialo byc, wiec tym razem raczej takiego numeru tez nie wywina. Na nedzne uaktualnienia typu 20D>30D tez nie bardzo sobie moga pozwolic, zwlaszcza liczac to co zrobili z 400D.
Mozemy co najwyzej sie spierac co dokladnie i jakie wyjdzie.
...
Tym bardziej, ze 1Ds MkIII byl gotowy jesienia...
(patrz pierwszy post w tym dlugim watku ;-) )
Wyglada jednak, ze wersja teraz wychadzaca bedzie innym aparatem....
No coz, zobaczymy...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner