Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Wybor jakosci i wielkosci zdjec w 350D JPG+RAW

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bruckner Zobacz posta
    po co robić Raw i jpg? nie widzę sensu
    Sie troche zdenerwowałem. Kolega miszaqq pyta, czy jest taka opcja, (zdefiniowana do jego aparatu) odpowiedź brzmi nie. i nie widzę sensu w ogłaszaniu, że sie nie widzi sensu w fotografowaniu RAW+jpg. Masa ludzi fotografuje tylko w jpg i robią takie zdjęcia, że potem urywa głowę. Równie wiele, nieraz ci sami, robią RAW+jpg bo tak im się śpieszy. Wierz mi, są tacy. To ma sens. Posłuchaj, poczytaj, pooglądaj, poczekaj, pomyśl, powodzenia!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    Sie troche zdenerwowałem. Kolega miszaqq pyta, czy jest taka opcja, (zdefiniowana do jego aparatu) odpowiedź brzmi nie. i nie widzę sensu w ogłaszaniu, że sie nie widzi sensu w fotografowaniu RAW+jpg. Masa ludzi fotografuje tylko w jpg i robią takie zdjęcia, że potem urywa głowę. Równie wiele, nieraz ci sami, robią RAW+jpg bo tak im się śpieszy. Wierz mi, są tacy. To ma sens. Posłuchaj, poczytaj, pooglądaj, poczekaj, pomyśl, powodzenia!
    Zgadzam się całkowicie. Też nie wiem po co cała ta filozofia.
    W 350D nie da się robić RAW+JPG small . Czego ja też bardzo żałuję.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów