Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Tamron 2875 vs Canon 2470L - niemiarodajny test ernesta:)

Mieszany widok

Domyślnie

No cóż opinie o C24-70 są mocno podzielone nie od dziś....ale jednak się na niego zdecydowałem.
    i co? ...od kilku dni przeżyłem już kilka zawałów
    a to nie ostrzy idealnie, a to mały BF... sam już nie wiem, ale wyszedłem z założenia, że to najlepszy zoom w tym zakresie a cały problem pewnie leży po stronie puszki czyli 350D.
    No właśnie, ale czy tak jest na pewno?
    Czasami nie trafia w punkt, ale raczej tylko wtedy gdy warunki są karkołomne tzn. ciemno, ale jak już jest trafione tam, gdzie chciałem to klękajcie narody.

Tylko ta niepowtarzalność, która mam nadzieję że leży po stronie wspomnianego body.
    Może jest ktoś, kto dysponuje 5D z okolic Bielska Białej, z kim mógłbym się spotkać na krótki test i jego opinię - jeszcze mam szansę wymienić szkło w ramach rękojmi. W najbliższym czasie mam nadzieję, że nadejdzie wiekopomna chwila i zamienię 350 na 5, dlatego taki test jest bardzo dla mnie istotny
    help me, please
    Ostatnio edytowane przez focus ; 25-01-2007 o 08:05

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez focus Zobacz posta
    ...a cały problem pewnie leży po stronie puszki czyli 350D.
    Ja mialem podobny problem z 24-70 i 350D. Teraz z 20D jest o wiele lepiej choc chcialbym rowniez to poprawic
    Proponuje zrobic kilka zdjec w dobrych warunkach np. na dworze. Mysle (z wlasnego doswiadczenia), ze problem praktycznie zniknie. A to oznacza, iz... czas zmienic puszke

Uprawnienia umieszczania postów