Pokaż wyniki od 1 do 10 z 299

Wątek: 20D czy 350D ?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Weź obydwa do ręki. Od razu będziesz wiedział, który model jest lepszy. Moim skromnym zdaniem 350D jest obraza dla klienta. Zero plastyki obrazu (nawet jak na cyfrówkę), za to full plastic dokoła. Kiedy Canon opamięta się w miniaturyzacji lustrzanek? No chyba, że zacznie je wytwarzać z różowego plastiku z dedykacją wyłącznie dla kobiet. Jeśli uraziłem którąś z Pań, serdecznie przepraszam
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Weź obydwa do ręki. Od razu będziesz wiedział, który model jest lepszy. Moim skromnym zdaniem 350D jest obraza dla klienta. Zero plastyki obrazu (nawet jak na cyfrówkę), za to full plastic dokoła. Kiedy Canon opamięta się w miniaturyzacji lustrzanek? No chyba, że zacznie je wytwarzać z różowego plastiku z dedykacją wyłącznie dla kobiet. Jeśli uraziłem którąś z Pań, serdecznie przepraszam
    No na pewno jedną już tak . A co do plastyki obrazu to sprawdzałeś to z jakimi szkłami i z czym porównywałeś?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Zero plastyki obrazu (nawet jak na cyfrówkę),
    nie no, szacuneczek... po czym poznales?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

juz druga obraziles zartuje oczywiscie )
    moze i masz racje ale co zrobic, poczatki jakies musza byc, kazdy kupuje to na co go stac, ale juz nie moge sie doczekac 30D

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Sprawdzane na 50/1.8 II i Tokinie ATX-Pro SV 28-70. Porównywałem puszki EOS 5 (no to może trochę inna bajka) i cyfraki 10D i właśnie 350D. Tu chyba chodzi po prostu o różnice w algorytmach aparatów odpowiedzialnych za uśrednianie barw. 10D ma przejścia tonalne przyjemniejsze dla oka (subiektywnie).
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

(...) Moim skromnym zdaniem 350D jest obraza dla klienta. Zero plastyki obrazu (nawet jak na cyfrówkę), za to full plastic dokoła. (...)
    (...) Tu chyba chodzi po prostu o różnice w algorytmach aparatów odpowiedzialnych za uśrednianie barw. 10D ma przejścia tonalne przyjemniejsze dla oka (subiektywnie).
    Yyyy... to znaczy mówimy o czym, bo już się zgubiłem ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Sprawdzane na 50/1.8 II i Tokinie ATX-Pro SV 28-70. Porównywałem puszki EOS 5 (no to może trochę inna bajka) i cyfraki 10D i właśnie 350D. Tu chyba chodzi po prostu o różnice w algorytmach aparatów odpowiedzialnych za uśrednianie barw. 10D ma przejścia tonalne przyjemniejsze dla oka (subiektywnie).
    :-))))))))))))))))))))))))
    powiedz jeszcze ile kosztuje 10D

Uprawnienia umieszczania postów