Strona 28 z 30 PierwszyPierwszy ... 182627282930 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 299

Wątek: 20D czy 350D ?

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

juliam, skorzystac z trwajacej jeszcze promocji kupic Canona 30D i cieszyc sie z nowego sprzetu . Ja podobnie jak ty mialem 350D ale w tej chwili nie zaluje tego 1.400 zl doplaconego po sprzedazy 350D. Warto! A jeszcze jak masz dostac 590 zl zwrotu to w ogole. Body juz mozesz dostac nowe z paragonem ponizej 4tys. Jesli Canona 350D masz w dobrym stanie, nieponiszczonego, itd to za KIT zestaw mozesz dzianac nawet 2000 tys ....
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    juliam, skorzystac z trwajacej jeszcze promocji kupic Canona 30D i cieszyc sie z nowego sprzetu . Ja podobnie jak ty mialem 350D ale w tej chwili nie zaluje tego 1.400 zl doplaconego po sprzedazy 350D. Warto! A jeszcze jak masz dostac 590 zl zwrotu to w ogole. Body juz mozesz dostac nowe z paragonem ponizej 4tys. Jesli Canona 350D masz w dobrym stanie, nieponiszczonego, itd to za KIT zestaw mozesz dzianac nawet 2000 tys ....
    dzieki za rady, przekonales mnie nie wiem czy ktos kupi moja 350, chociaz jest w bardzo dobrym stanie. Zobaczymy.
    pozdrawiam!

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Wstaw na Alledrogo i nie powinienes miec problemu ze sprzedaza. WIdze ze kilka modeli jest i ciesza sie zainteresowaniem i wcale tak tanio nie wystawione. W Gdansku za 30D z paragonem za body zaplacisz 3900.. u mnie w kraku w Cyberstore Body z faktura albo paragonem kosztuje 4100 a z Kitem 4200 (nikt tam nie robi przekretow ze z faktura to od razu drozej - taka sama cena czy bierzesz paragon czy fakture.) Tyle ze teraz te Canony raczej na zamowienie. Acha. I uwazaj na takich malych ch..ow ktorzy nawet ze sklepu sprzedaja juz z powycinanymi kodami wiec wtedy nie dostaniesz zwrotu z Canona. No coz. Polska wlasnie!
    Jarek
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    (...)Acha. I uwazaj na takich malych ch..ow ktorzy nawet ze sklepu sprzedaja juz z powycinanymi kodami wiec wtedy nie dostaniesz zwrotu z Canona. No coz. Polska wlasnie!
    Spryciule . No tak w sumie kodzik wystarczy żeby zainkasować sześć stóweczek. :rolleyes:
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Wiesz.. ale najgorsze jest to ze CI mowia ze z magazynow i dostawcow tak dostaja.. Kanciarze!
    Jarek

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie

Na 100% 20D.
    Jak ktos ma pare zl extra to 30D tez ujdzie.

350D to byl sporo tanszy na poczatku, teraz ceny starych aparatow sie wyrownuja.
    350D odpada, chyba ze po okazyjnej cenie.
    Canon 1D Mk.IIn, 24-70/2.8L, 70-200/4L IS, itd itp

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Poczekaj z kupnem do wiosny, może będzie 40D, a jak nie to będzie 30D jeszcze taniej niż teraz. Zima to i tak słaby sezon na zdjęcia.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Poczekaj z kupnem do wiosny, może będzie 40D, a jak nie to będzie 30D jeszcze taniej niż teraz. Zima to i tak słaby sezon na zdjęcia.
    Eee.. tam dla mnie byłoby super żeby tylko ta normalna zima chciała przyjść .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

A ja ci jednak radze kupic teraz. Nie masz pewnosci czy te 30D stanieja, a nawet jesli to moze akurat o te cene ktora dostaniesz z Canona. Rok temu kosztowaly 4800 teraz chodza w porywach okolo 4300 chociaz i taniej mozna. Gdybac to sobie mozesz , moze wyjdzie, moze nie wyjdzie.moze za miesiac, moze za pol roku. A tak masz sprzet i mozesz dalej foto robic. Podejrzewam ze od razu 40D i tak nie kupisz. A w tej chwili jest dobry moment na sprzedanie 350D. No chyba ze mozesz teraz sprzedac 350D i jeszcze cos za niego senosownego dostac i czekac potem az wyjdzie nowy Canon 40 D a ewentualnie 30 D spadnie ale to juz twoj wybor
    Jarek

Domyślnie

Panowie,
    dziekuje Wam wszystkim za rady! na 40 i tak nie bedzie mnie stac. Jakby nie patrzec mysle, ze cena 30 bedzie jeszcze dlugo w ok 4000... bo jak stanieje to Canon zniesie promocje.
    To biore sie za sprzedaz 350D nie ma jeszcze roku mam tez pilot do niej, bo raczej do 30 nie zadziala
    Obiektywy zostawiam sobie

Strona 28 z 30 PierwszyPierwszy ... 182627282930 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów