Strona 14 z 19 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 188

Wątek: [ battle ] zdjęcia ślubne

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Piszczal... a moglbys sie az tak bardzo nie przyznawac ktore zdjecie to twoje?
    Zaciskasz zeby i czekasz az battle sie skonczy - usuwam.

Shaqi - wiekszosc profi nie wystartowala bo o ich przewadze swiadczy brak czasu na takie zabawy = pelny kalendarz nawet w zime, a nie jakies tam battle

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mam podobne odczucia jak shaqi - zadne ze zdjec finałowych nie oddaje magii tej chwili, jakim jest ślub.. Wstrzymuję się od głosu.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Shaqi - wiekszosc profi nie wystartowala bo o ich przewadze swiadczy brak czasu na takie zabawy = pelny kalendarz nawet w zime, a nie jakies tam battle
    z tym sie nie zgodze bo wiem ze kalina ma tez napiety grafik a wystratowala
    natomiast grabek mial czas i to duzo rozpisywac sie w watku na temat sprzetu do slubow ze tylko 5D lub 1Ds itd (mala dygresja do tamtego topiku grabek pomyliles sie na calej lini a udowodnil to rynek i badania ) a tu nie mial czasu linka zamiescic do jednego zdjecia ze swojego serwera (uwaga ta dotyczy takze innych profi).
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaqi Zobacz posta
    z tym sie nie zgodze bo wiem ze kalina ma tez napiety grafik a wystratowala
    I efekty widac ... znaczy nie widac.
    Szczerze uwazam ze szydzenie z profi ze smieli nie wziac udzialu w tym battlu niewiele ci da poza oskarzeniem o trollowanie wiec lepiej daruj ten temat . Nikt nikogo nie zmusza, wyraziles swoja opinie - wystarczy. Powtarzanie jej i prowokowanie nic dobrego nie przyniesie.

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaqi Zobacz posta
    z tym sie nie zgodze bo wiem ze kalina ma tez napiety grafik a wystratowala natomiast grabek mial czas i to duzo rozpisywac sie w watku na temat sprzetu do slubow ze tylko 5D lub 1Ds itd (mala dygresja do tamtego topiku grabek pomyliles sie na calej lini a udowodnil to rynek i badania ) a tu nie mial czasu linka zamiescic do jednego zdjecia ze swojego serwera (uwaga ta dotyczy takze innych profi).
    bo pewnie bali sie ze sie spaza ale tak calkiem powaznie rozumiem ich bo glosy sa chyba oddawane na zasadzie "kolektywu". ja bynajmniej koncze swoja kariere w zbiorowych battle.

moje zdjecie znalazlo sie w pierwszym koszyku z nr 4. tutaj macie bezposredni link do tej fotki:

zdjecie bylo robione 350+kit, 1/2sekunda i lampa blyskowa (z reki)

prosze powiedzcie mi co jest z nim nie tak? malo ciekawy plener? jakby ktos nie wiedzial rzecz sie dzieje na statku plywajacym bo Weltawie (czeska Praga - patrz tlo), zdjecie nocne (nikt tego nie zauwazyl widac latwo sie robi). fotka jest malo romantyczne? brak mgielki nad zakochanymi? moze maja zbyt szczesliwe twarze i zbyt gleboko patrza sobie w oczy. no i jeszcze ten szampan normalnie ochydztwo ;-) chcialem dac inna fote z tego plenerku kiedy mlodzi tanczyli na moscie karola wsrod tlumu ale te zdecydowanie bardziej do mnie przemawia jak do wszystkich ktorych bralem na jezyk. czuje sie troche zniesmaczony ze przegralem ze zdjeciami ktore uwazam za standardy w dodatku slabo wykonane patrz koszyk nr 1 pozycja 5 (szarobure zdjecie z USC), pozycja nr 7 (mina, calus... rozwod pewny), czy tez koszyk nr 3 pozycja 1 (wyglada jak skladanie kondolencji jeszcze ta czarna ramka mnie utwierdza). wiecej zdjec nie bede juz wymienial. generalnie uwazam ze poziom prac byl naprawde slaby a publika odwzajemnila sie tym samym :-) Szaqi dobrze napisal ze obciach pokazywac Nikotyniarzom nasze prace na tym polu.

Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta

prosze powiedzcie mi co jest z nim nie tak? malo ciekawy plener?
    moim zdaniem to zdjecie jest lepsze od innych w finale , ale jak juz powiedziales konkurs juz po znajomosci jest juz rostrzygniety.

kumoteryzm zawsze gora
    wiec nastepnym razem przed batle umow sie z grupka z cb na wspolny plener i masz zwyciestwo w kieszeni

a vitez z toba to chyba raz w zyciu sie zgodzilem i widze ze juz chyba nigdy dojdziemy do "szlagu"
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Nie rozumiem o co ten krzyk . Przecież głosowanie jest anonimowe , nikt nikogo nie zmuszał do udziału a tymbardziej do głosowania .

I pamiętajcie że battle to tylko zabawa.

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Że tak zapytam -to jakaś spiskowa teoria dziejów-o co chodzi z tym rozstrzygnięciem konkursu? O to, że przeszły nie Wasze, lub nie po Waszej myśli, że niby co ktoś głosy doklejał innym do ankiety żeby zdjęcie c42 odpadło?

Panowie trochę więcej pokory. Radzę wziąść udział w jakimś konkursie fotograficznym niekoniecznie na najwyższym poziomie żeby trochę bardziej krytycznie popatrzeć na własne prace. Mi to bardzo pomogło w znalezieniu właściwego dystansu dla swoich własnych...

c42 -strzelanie przez Ciebie focha i zarzekanie się, że więcej nie bierzesz udziału w battle jest IMO trochę komiczne . Zdjęcie które przeszły są moim zdaniem lepsze. Osobiście głosowałem nie mając pojęcia na czyje zdjęcie głosuję i Twoja prace nie wywołała u mnie żadnych szczególnych emocji nawet pomimo uśmiechniętych twarzy młodych. Moim zdaniem największa jej wadą jest nieciekawy centralny kadr, dość duży bałagan w kadrze i bardzo mocno widoczna ostra lampa błyskowa.

shaqi - pomijając Twoje spiskowe teorie dziejów które obrażają mój całkowicie świadomy wybór fotografii na które głosowałem, to bardzo nie podoba mi się, że do jednego forumowiczów - Oskarkowego zwracasz się po nazwisku. Nie każdy ma obowiązek znać Oskarkowego lub czytać prfc gdzie występuje poed swoim nazwiskiem. Każdy ma prawo zadecydować czy chce na forum występować pod własnym nazwiskiem czy nie i przyjęło się , że publicznie zwracamy się do siebie po nickach z jakimi się zarejestrowaliśmy.
    Ostatnio edytowane przez perqsista ; 23-01-2007 o 18:32

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Moim zdaniem zdjecie z Pragą jest OK i własnie na nie oddałem głos, biorąc pod uwagę warunki iefekt (choć akurat tutaj przydałaby się ramka). Sporo zdjęć faktycznie wyglądała jak element wyrwany z jakiejś spójnej całości, ale odrębnie nic nie przedstawiający szczególnego. No i myślałem, że będzie tu parę kilerów jakościowych ale nie było
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    nie podoba mi się, że do jednego forumowiczów - Oskarkowego zwracasz się po nazwisku. Nie każdy ma obowiązek znać Oskarkowego lub czytać prfc gdzie występuje poed swoim nazwiskiem. Każdy ma prawo zadecydować czy chce na forum występować pod własnym nazwiskiem czy nie i przyjęło się , że publicznie zwracamy się do siebie po nickach z jakimi się zarejestrowaliśmy.
    ja nie napisalem ze oscarowy=grabek
    ale ty juz to napisales wiec jak ktos nie wiedzial juz to rownaie zna
    wiec zanim napiszesz cos to sie zastanow

jak by co ja na nazwisko mam polański
    nie wstydze się go i mozecie sie nim smialo poslugiwac
    a jak masz kompleksy nie mysl ze inni je maja i po co wystepujesz w imieniu oscarowego placi ci za to? jestes jego adwokatem?
    jak sie obrazil zawsze mnie moze pozwac

pozdrawiam

Strona 14 z 19 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów