Cytat Zamieszczone przez shaqi Zobacz posta
z tym sie nie zgodze bo wiem ze kalina ma tez napiety grafik a wystratowala natomiast grabek mial czas i to duzo rozpisywac sie w watku na temat sprzetu do slubow ze tylko 5D lub 1Ds itd (mala dygresja do tamtego topiku grabek pomyliles sie na calej lini a udowodnil to rynek i badania ) a tu nie mial czasu linka zamiescic do jednego zdjecia ze swojego serwera (uwaga ta dotyczy takze innych profi).
bo pewnie bali sie ze sie spaza ale tak calkiem powaznie rozumiem ich bo glosy sa chyba oddawane na zasadzie "kolektywu". ja bynajmniej koncze swoja kariere w zbiorowych battle.

moje zdjecie znalazlo sie w pierwszym koszyku z nr 4. tutaj macie bezposredni link do tej fotki:

zdjecie bylo robione 350+kit, 1/2sekunda i lampa blyskowa (z reki)

prosze powiedzcie mi co jest z nim nie tak? malo ciekawy plener? jakby ktos nie wiedzial rzecz sie dzieje na statku plywajacym bo Weltawie (czeska Praga - patrz tlo), zdjecie nocne (nikt tego nie zauwazyl widac latwo sie robi). fotka jest malo romantyczne? brak mgielki nad zakochanymi? moze maja zbyt szczesliwe twarze i zbyt gleboko patrza sobie w oczy. no i jeszcze ten szampan normalnie ochydztwo ;-) chcialem dac inna fote z tego plenerku kiedy mlodzi tanczyli na moscie karola wsrod tlumu ale te zdecydowanie bardziej do mnie przemawia jak do wszystkich ktorych bralem na jezyk. czuje sie troche zniesmaczony ze przegralem ze zdjeciami ktore uwazam za standardy w dodatku slabo wykonane patrz koszyk nr 1 pozycja 5 (szarobure zdjecie z USC), pozycja nr 7 (mina, calus... rozwod pewny), czy tez koszyk nr 3 pozycja 1 (wyglada jak skladanie kondolencji jeszcze ta czarna ramka mnie utwierdza). wiecej zdjec nie bede juz wymienial. generalnie uwazam ze poziom prac byl naprawde slaby a publika odwzajemnila sie tym samym :-) Szaqi dobrze napisal ze obciach pokazywac Nikotyniarzom nasze prace na tym polu.