I to rozumiem za konstruktywna odpowiedz. Masz racje McKane z glowy nie ma prawo nic wyrastac. W tym przypadku mnie to nie mierzi ale masz racje ze nie powinno tak byc :-)
I to rozumiem za konstruktywna odpowiedz. Masz racje McKane z glowy nie ma prawo nic wyrastac. W tym przypadku mnie to nie mierzi ale masz racje ze nie powinno tak byc :-)
Bo po to jest forum. Wal Waść tutaj a nie po kątach.Zamieszczone przez c42
Robię i wystawiam zdjęcia na tyle świadomie, że zniosę krytykę (chyba)![]()
Ostatnio edytowane przez Kr4nkEd ; 24-01-2007 o 15:26
moja 9-tkaczwarte miejsce w finale jak na początek to chyba nie najgorzej
dzieki wszystkim co na mnie głosili i tym co choć przez moment sie przy niej zartrzymali
wybierając kierowałem się pokazaniem swobody i braku skrępowania młodych.
"klucze zginęły - wesele na schodach"
jeśli się nie mylkę to rozszyfrowanie kogo było które zdjęcie nie było kłopotem, bo kolejność chyba była w nazwe watkuoczywoście mogę się mylić, co do mojego tak było kolejne zdjęcie też się zgadzało... mówię o pierwsze turze.
kolejnosc w temacie byla inna niz na zdjeciachwiec wszyscy musza sie przyznac ktore ich (choc czesc rozpoznalem od razu)
..moje to 3 w finale (zdjecie dosyc eksperymentalne)
dzieki za udzial i za glosy
prześlijcie mi na pw czyje byly finalowe zdjęcie, zrobię miniaturki z przypisanym autorem
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
moja w finale 7 - niepozowane odbicie w lustrze![]()
Ostatnio edytowane przez amper ; 02-02-2007 o 14:37
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
A Moja w finale 6 - niepozowane ! choć pewnie niektórych to zaskoczy, młodzi mieli przy płotku zająć się sobą i się zajeli![]()
dzięki za Battle ... nie źle wyszło 166 odpowiedzi w tym wątku i 6704 odwiedzin jak na tę chwilę ...
... Było mi bardzo miło, a drugie miejsce mi się wcale nie należało ...
DZIĘKI ZA GŁOSY I UZNANIE
Pozdrawiam wszystkich
Gratuluję wszystkim uczestnikom . Chciałbym zwycięzcę wpisać na "listę zwycięzców" jednak nie wiem kto wygrał![]()
Witam,
szczerze nie spodziewalem sie zajecia az tak wysokiego miejsca, ale coz zycie czasami płata nam rozne przyjemne figleWychodzi na to ze zdobylem pierwsze miejsce. DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY GLOSOWALI NA FOTOGRAFIE NR 2. Chyba z moimi "slubiankami" nie jest tak zle, bynajmniej staram sie odkryc cos ciekawego w tej dziedzinie i łamać stereotypy "kotletów".
Pozdrawiam![]()