Strona 16 z 19 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 188

Wątek: [ battle ] zdjęcia ślubne

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

c42, po zamknięciu sondy bardzo chętnie pogadam co mi sie podoba a co nie, ale to bedzie tylko moje zdanie.Teraz powiem tylko, że myślałem że się czegoś nauczę oglądając jakieś nowatorskie pomysły a tu w większości stereotypy. dla mnie b. pomysłowy i twórczy jest Oskarkowy i chętnie zaglądam na jego stronkę

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    naprawde Ty go masz bo ktos ma inne zdanie od Ciebie
    W ogóle nie wyrażałem swojego zdania na temat zdjęć z battla oprócz Twojego. Zrobiłem to tylko wyłącznie dlatego, że chciałem zrozumieć fenomen Twojego użalania się nad niesprawiedliwością takiego czy innego wyniku głosowania. Po prostu nie mogę zrozumieć skąd te spiskowe teorie na temat kolektywów nie głosujących na Twoją pracę? Że niby jak wynik miałby być ustawiony? Czy nie dopuszczasz możliwości, że duża część forumowiczów po prostu rzeczywiście nie widziała w tym zdjęciu nic nadzwyczajnego?

Zauważ, że nie podjąłem żadnej polemiki dotyczącej Twojego mojego czy np Cichego zdania na temat zdjęć. Każdy ma własne i basta. Swoje zdanie nt. Twojego zdjęcia w kilku słowach uzasadniłem i tyle. To Ty oceniasz osoby wyrażające się nt. zdjęć. Jeżeli ktoś wyrazi się o nim pozytywnie to jest OK("jego głos jest znaczący"),jak nie to jest be("nie potrafi sklecic konstruktywnie wlasnej myśli" czy jakoś tak ) .

MarekB i Perqsista czekam z niecierpliwoscia na Wasza recencje .
    A czekaj zdrów

Ja mam propozycję. Zróbmy jakiegoś dużego battla, z gotową ankietą i z góry przewidzianym zwycięzcą (Tobą oczywiście). Może pozbędziesz się wtedy tej traumy .

Bywalec Awatar Kr4nkEd
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Tak sobie zerknalem...i widze ze Pan c42 chyba jest zbyt narcystycznie wpatrzony w swoja prace.
    Bo Praga, bo woda, bo w nocy...wszystko fajnie, ale po co piszesz czym i jak robione? To wazne jest? Patrzac na fote widze kiepska centralna kompozycje, taki sobie moment, swiatla zapalajace twarz mlodej, noc+flash - ciezko o dobry efekt takiego powiazania. A moze na minus jest wlasnie to, ze jest kolorowo, na wodzie, spojrzenia, szampan - przepych.

Moje zdanie na temat finalnych kadrow:
    1 - technicznie ok, jest cos innego ale jakby na sile, na zasadzie "zrobmy cos"
    2 - chcialbym wieksze, ale od poczatku zdobylo moj glos
    3 - poza ta mgielka (poprostu nie lubie) ciekawe
    4 - max wymuszone, znudzone...dziwne ze przeszlo
    5 - j/w, strasznie spiete...fajne szarosci
    6 - hmm...gdyby nie te ustawiane rece byloby bardziej naturalne
    7 - stroj i fryzura mlodej robi to zdjecie, malo reprezentacyjny stol i ta winieta troche mnie raza
    8 - bez zaskoczen, ale mile
    9 - fajna chwila, troche moze za duzo sie dzieje wkolo

Jak ma sie pojawic cos na zasadzie "marudzisz, pokaz swoje" to powiedzmy, ze wybieralbym chyba z tych:
    http://jedrysik.com/?id=1,8,8,3
    http://jedrysik.com/?id=1,8,18,1

po reszte zapraszam na strone. Mozna oczywiscie napisac ze "sam nie potrafisz a sie madrzysz", ale w restauracji tez mi czasem cos nie smakuje a z wlasnymi potrawami nie chodze..."niektorych" pewnie nawet nie zrobie ;]

Jak to jest, ze zawsze sie musi to haslo przewinac podczas oceniania i dyskusji nad pracami (gdzies wyzej sie juz na to natknalem)
    Jak beda "gorsze" to jest usprawiedliwienie? Latwiej rownac do dolu :]

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

OK przekonaliscie mnie ;-) zginam sie w pas i przepraszam za zamieszanie. zdjecia sa kapitalne i zostalem pozamiatany takie wrazenie na mnie wywarly :> obiecuje nie wdawac sie juz w gadke i pozostac nadal cichym czytelnikiem forum...

ps. byloby milo jakby zostaly ujawnione nicki pod kazdym zdjeciem po battle... jestem ciekaw komu nadepnalem na odcisk :-)
    Ostatnio edytowane przez c42 ; 24-01-2007 o 11:38

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

byloby milo jakby zostaly ujawnione nicki pod kazdym zdjeciem po battle... jestem ciekaw komu nacisnalem na odcisk :-)
    Problem w tym, że większość z osób, które nie dostrzegły niczego porywającego w Twojej fotografii(w tym Kr4nkEd i ja) nie brała udziału w battlu więc jedyny odcisk na jaki mogłeś nadepnąć to Twoja własna trudność w zaakceptowaniu wyników uczciwego głosowania. Jak już mówiłem, słowem bym nie wspomniał o Twojej pracy (ani mnie ona ziębi ani grzeje) gdyby nie Twoje rozpaczliwe próby dowartościowania jej i sugestie jakoby wynik ankiety był wypatrzony ze względu na spisek, czy też niepoczytalność głosujących.

Bardzo to pocieszające, że dostrzegłeś i przyznałeś, że zdjęcia z portfolio Kr4nkEd są niezłe:-D IMO ich poziom jest o wiele wyższy od zaprezentowanego przez Ciebie jak i wielu innych (z moimi włącznie).
    Ostatnio edytowane przez perqsista ; 24-01-2007 o 11:45

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    Bardzo to pocieszające, że dostrzegłeś i przyznałeś, że zdjęcia z portfolio Kr4nkEd są niezłe:-D IMO ich poziom jest o wiele wyższy od zaprezentowanego przez Ciebie jak i wielu innych (z moimi włącznie).
    nie zrozumiales ironii... pisalem o zdjeciach z battle... zdjecia Kr4nkEd nie bede komentowal na lamach forum bo i po co, wystarczajace czarne chmury sciaglem nad moja glowe wiec lepiej ugryzc sie w jezyk...

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja tez nie bralem udzialu w battle wiec moge byc zupelnie obiektywny. Nie ma wiekszych szans na to zeby wyniki byly ustawione chyba ze jeden z uczestnikow pozakladal sobie kilka kont albo ma naprawde mase znajomych z podworka na tym forum. Nawet na Ircu gdzie siedzimy od miesiecy nie da sie dowiedziec ktore zdjecie w battlach (a wiekszosc pojedynkow organizowana jest z udzialem braci ircowej) jest czyje. Ma byc anonimowo i jest anonimowo.

Co do Twojego zdjecia c42 to nie jest ono jakos specjalnie wybitne aczkolwiek do slabych napewno nie nalezy. Ma ono jeden powazny minus i miedzy innymi dlatego nie oddalem na niego swojego glosu ... jak mogles bowiem skadrowac welon panny mlodej na przedluzeniu flagi ? Materialy sa tak podobne do siebie fakturami i kolorami ze zlewaja sie w jedna calosc tworzac nieciekawy efekt. Kazda dziewczyna ktora to zdjecie zobaczyla wykrzywila sie w tym miejscu a to jak dla mnie jest jednoznaczna ocena fotografii ktora ma byc nie dla fotografa a dla pary mlodej.

Pozdrawiam, zycze wiecej luzu i wyciagania wnioskow z krytyki a nie obrazania sie nia.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

moja slowa na temat ustawki byly przesadzone i nie mialem na mysli wypatrzenia wszystkich wynikow tylko oddawanie glosow na zasadzie glosowania "na kumpla". przepraszam wiec za moje porywcze slowa. nie powinien wogole tej mysli przelewac "na papier".

McKane: zdjecie podobalo sie baaardzo mlodej parze ze zamowili konkretne duze powiekszenie... nie wiem moze cos mam nie tak z monitorem ale u mnie nic sie nie zlewa i welon i flaga to dwie odrebne rzeczy a to ze czeska flaga powiewa w tle to dla tej mlodej pary ma jeszcze specjalne symbliczne znaczenie...

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie no z monitorem masz napewno w porzadku chodzi mi bardziej o kompozycje. Podstawowa zasada przy portrecie jest to zeby osobie portretowanej nic nie wyrastalo z glowy bo to glupio wyglada (w stylu drzewo, plot czy inne badziewie). W tym wypadku z welonu wyrasta flaga ... stanowi ona poniekad jego przedluzenie co wyglada po prostu niekorzystnie. Malo tego sa zblizone odcieniami i nieco fakturami co nasila ten efekt. Jesli mlodym sie podobalo to fajnie o to wlasnie chodzi. Z punktu widzenia kompozycji to moim zdaniem jest skucha i tyle.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

I to rozumiem za konstruktywna odpowiedz. Masz racje McKane z glowy nie ma prawo nic wyrastac. W tym przypadku mnie to nie mierzi ale masz racje ze nie powinno tak byc :-)

Strona 16 z 19 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów