Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
No i jak zwykle dolny śląsk ominięty...
mattnic, jesli chodzi o Dolny Śląsk to proponuję spotkanie między świętami. Ja jestem z Jeleniej Góry i będę w JGA od 23.12 do 29.12. Możemy się spotkać 28.12 i postrzelac sobie. Zaproponuj tylko miejsce. Do Wałbrzycha nie jest daleko.

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
Mattnick nie marudź tylko zaproponuj coś, ja jestem bardzo chętny na plenerek we Wrocławiu. Od jakiegoś czasu korcą mnie mosty w tym mieście ale jest tam też sporo innych cikawych miejsc.
We Wrocławiu jest około 200 mostów. Jestem pewiem, że jest w czym wybrać I weekend by bie wystarczył na zrobienie 1/4 z nich

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
Niestety wrocławskie mosty trzeba sobie odpuścić, przynajmniej na kilka miesięcy. Na znacznej części z nich, lub bezpośrednio obok, są teraz remonty, więc nie sposób zrobić foty, nie mając w kadrze jakiejś wielkiej tablicy drogowej, siatki, rusztowania, składu krawężników itp. Nie oznacza to że żaden nie nadaje się do fotografowania ale na plenerek pod hasłem "mosty Wrocławia" stanowczo teraz nie czas.
MacGyver, a może tak mosty od tej nietypowej strony? Takie ładne, nowe, gotowe, to nie problem strzelić. Może uwiecznić przeobrażenia Wrocławia? Może nawet byłby to dobry pomysł na małą kronikę zmian "twarzy" miasta?

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
Bardzo chętnie wezmę udział we wszystkich, jeżeli nie odbywałyby się w weekendy w które mam zjazdy na uczelni
CoNiC.... a słyszałes o wagarach hehe... nie namawiam, ale raz na 6 m-cy chyba nic się nie stanie