Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 55

Wątek: Plenery 2007

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Byłeś kiedyś na Warszawskiej Pradze? To chybe podobne klimaty Hm.. To na śląsku jest aż tak niezbezpiecznie?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Na Dolnym Sląsku a dokładnie w Wałbrzychu na Sobięcinie gdzie jest miejsce o dźwięcznej nazwie Palestyna...

ERA wydała przewodnik po Polsce. Napisała, żeby pod wieczor i później lepiej tam nie zwiedzać. Ja bym to uściślił i napisał w ogóle !!!! Żal wielki bo tam jest "pięknie"...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Też bym się pisał, ale daleko trochę. Ciągle tylko te Alpy i Alpy...

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Widzę, że pomysłów nie brakuje.
    Proponuję aby każde miejsce plenerowe miałoswojego opiekuna, który wie co i gdzie warto pofocić.
    Białowieża ma świetnego(ych) organizatorów jak Tomek Goliński, Czacha i Metus. Ja ze swojej strony mogę zaproponować Trójmiasto i okolice.
    Warto pomyśleć wstępnie nad terminami plenerów, może na razie zaplanować który plener w którym miesiącu a potem doprecyzujemy daty.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja bym się pisał tylko na Bydgoszcz i okolice(czyli wypisany Toruń też).Szkoda,że w bdg w sumie nie ma nic ciekawego do focenia
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Domyślnie

mam nadzieje, ze Poznan tez sie zdecyduje perqsista wierze w Ciebie
    matka
    ((((()))))

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A kto sie zajmie okolica Warszawy? Tak do 100 km?
    Bo ja to znam Jelenią Górę, Wrocław, Poznań, Łódź i tyle... (tam mieszkałem) No i troszeczkę Warszawę. Ale tu głównie pracuję.

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

no to ja postaram się przygotować plener w Gołuchowie jeśli było by więcej czasu niż weekend to w okolicach ostrowa jest siedlisko ptaków ale o tym chyba więcej wie dominiqe

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Mogę zorganizować coś w Białowieży. Mam namiary na hotele i trochę znam okolicę.
    Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Widzę, że pomysłów nie brakuje.
    Proponuję aby każde miejsce plenerowe miałoswojego opiekuna, który wie co i gdzie warto pofocić.
    Białowieża ma świetnego(ych) organizatorów jak Tomek Goliński, Czacha i Metus.
    Myślę że też mógłbym sie na coś przydać jeśli chodzi o Białowieżę, bywam raz w miesiącu w okolicach jak widać po opisie Przy dobrych wiatrach to nawet mógłbym załatwić kilka miejscówek na nocleg jak młodszy brat sie zgodzi :-D , a do Białowieży z tamtąd to jakieś 17km.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    MacGyver, a może tak mosty od tej nietypowej strony? Takie ładne, nowe, gotowe, to nie problem strzelić. Może uwiecznić przeobrażenia Wrocławia? Może nawet byłby to dobry pomysł na małą kronikę zmian "twarzy" miasta?
    No cóż, może mam uraz ale budowy to ja w pracy fotografuje. Inna sprawa że te drogowe są dość mało ciekawe, bałagan i tyle. Jeśli już, to wiadukt teraz jeden stawiają i wygląda to dość ciekawie. Niemniej plenerek we Wrocławiu to dobry pomysł, bo oprócz tych kilku mostów w remoncie jest co focić.
    A tak bliżej natury to proponuję Szklarską Porębę: z jednego miejsca dostępne są Karkonosze i Izery, a to zupełnie różne góry więc tematów na 2 - 3 dni nie zabraknie.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów