Byłeś kiedyś na Warszawskiej Pradze? To chybe podobne klimatyHm.. To na śląsku jest aż tak niezbezpiecznie?
Byłeś kiedyś na Warszawskiej Pradze? To chybe podobne klimatyHm.. To na śląsku jest aż tak niezbezpiecznie?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Na Dolnym Sląsku a dokładnie w Wałbrzychu na Sobięcinie gdzie jest miejsce o dźwięcznej nazwie Palestyna...
ERA wydała przewodnik po Polsce. Napisała, żeby pod wieczor i później lepiej tam nie zwiedzać. Ja bym to uściślił i napisał w ogóle !!!! Żal wielki bo tam jest "pięknie"...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Też bym się pisał, ale daleko trochę. Ciągle tylko te Alpy i Alpy...
Widzę, że pomysłów nie brakuje.
Proponuję aby każde miejsce plenerowe miałoswojego opiekuna, który wie co i gdzie warto pofocić.
Białowieża ma świetnego(ych) organizatorów jak Tomek Goliński, Czacha i Metus. Ja ze swojej strony mogę zaproponować Trójmiasto i okolice.
Warto pomyśleć wstępnie nad terminami plenerów, może na razie zaplanować który plener w którym miesiącu a potem doprecyzujemy daty.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
mam nadzieje, ze Poznan tez sie zdecydujeperqsista wierze w Ciebie
![]()
matka
((((()))))
A kto sie zajmie okolica Warszawy? Tak do 100 km?
Bo ja to znam Jelenią Górę, Wrocław, Poznań, Łódź i tyle... (tam mieszkałem) No i troszeczkę Warszawę. Ale tu głównie pracuję.
no to ja postaram się przygotować plener w Gołuchowie jeśli było by więcej czasu niż weekend to w okolicach ostrowa jest siedlisko ptaków ale o tym chyba więcej wie dominiqe![]()
Myślę że też mógłbym sie na coś przydać jeśli chodzi o Białowieżę, bywam raz w miesiącu w okolicach jak widać po opisiePrzy dobrych wiatrach to nawet mógłbym załatwić kilka miejscówek na nocleg jak młodszy brat sie zgodzi :-D , a do Białowieży z tamtąd to jakieś 17km.
No cóż, może mam uraz ale budowy to ja w pracy fotografuje. Inna sprawa że te drogowe są dość mało ciekawe, bałagan i tyle. Jeśli już, to wiadukt teraz jeden stawiają i wygląda to dość ciekawie. Niemniej plenerek we Wrocławiu to dobry pomysł, bo oprócz tych kilku mostów w remoncie jest co focić.
A tak bliżej natury to proponuję Szklarską Porębę: z jednego miejsca dostępne są Karkonosze i Izery, a to zupełnie różne góry więc tematów na 2 - 3 dni nie zabraknie.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj