Gołuchów - zamek i zespół parkowy niedaleko baza noclegowa i tania i taka droższa blisko z Kalisza, Pleszewa i Ostrowa jak będą zainteresowani mogę wspomóc organizacyjnie. Pieknie tam jest o każdej porze roku.
Gołuchów - zamek i zespół parkowy niedaleko baza noclegowa i tania i taka droższa blisko z Kalisza, Pleszewa i Ostrowa jak będą zainteresowani mogę wspomóc organizacyjnie. Pieknie tam jest o każdej porze roku.
jutro rajd Barbórki jest - można porobić zdjęcia, ja idę choć mój jedyny obecnie obiektyw to 10-20
Bardzo chętnie wezmę udział we wszystkich, jeżeli nie odbywałyby się w weekendy w które mam zjazdy na uczelni![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
mattnic, jesli chodzi o Dolny Śląsk to proponuję spotkanie między świętami. Ja jestem z Jeleniej Góry i będę w JGA od 23.12 do 29.12. Możemy się spotkać 28.12 i postrzelac sobie. Zaproponuj tylko miejsce. Do Wałbrzycha nie jest daleko.
We Wrocławiu jest około 200 mostów. Jestem pewiem, że jest w czym wybraćI weekend by bie wystarczył na zrobienie 1/4 z nich
MacGyver, a może tak mosty od tej nietypowej strony? Takie ładne, nowe, gotowe, to nie problem strzelić. Może uwiecznić przeobrażenia Wrocławia? Może nawet byłby to dobry pomysł na małą kronikę zmian "twarzy" miasta?
CoNiC.... a słyszałes o wagarach![]()
hehe... nie namawiam, ale raz na 6 m-cy chyba nic się nie stanie
![]()
Tak prawdę mówiąc w Wałbrzychu to hmm.. oprócz starego i nowego książa, zamku cisy i szzcawna zdroju to nie ma co focić. Jak spadnie śniego to o starym książu możesz zapomnieć no chyba, że weźmiemy łopaty i liny
Myślę że spotkanie we Wrocławiu było by bardzo fajne...i mam nadzieję, że dojdzie do skutku
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
A moze cos na Jurze Krakowsko-czestochowskiej...
Zamki - Olsztyn, Mirow, Bobolice..... itd....Rabsztyn...
Postindustrail na Slasku,
A moze oprocz tego jakies tematy, typu....... moje miasto noca.....![]()
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Matnnick-ja bym na śląsku chętnie pofotografował górnicze dzielnice ze starymi kamienicamiTak jakoś na wiosnę
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!