A ja zapytam o bardzo prosta sprawe - czy wypelniajac formularz uzywaliscie literek z ogonkami? Bo tak sie wlasnie zastanawiam czy nie bedzie z tego tytulu jakiegos problemu...
Pozdrawiam,
D.C.
A ja zapytam o bardzo prosta sprawe - czy wypelniajac formularz uzywaliscie literek z ogonkami? Bo tak sie wlasnie zastanawiam czy nie bedzie z tego tytulu jakiegos problemu...
Pozdrawiam,
D.C.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
hej,
byłem dziś w jednym ze sklepów, ładnie się ze wszystkim dogadałem faktura na 3500netto czyli 4270 brutto, sprzęt z polski...
nagle Pani powiedziała "a wie pan że od canona już pan zwrotu nie dostanie..."
podobno:
canon zwraca pieniądze jeśli 30D zostanie kupiony za minimum 1200 euro![]()
UWAGA!!!
to nie jest 100% informacja
pozdrawiam
artur
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8L,Canon 70-200 f/4 L ,
speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/
Hah, a to niby dlaczego?
Za chwilę jakiś uczony koleś w sklepie powie, że promocja nie obowiązuje jeśli canona 30 d nie kupi leworęczny z blondyn z pochodzenia Tadżyk i władający biegle włoskim z zastrzeżeniem jednak, że jego kuzynka ze strony matki nie jada produktów z zawartością glutenu.
Chyba bzdura. Pozdrawiam i czekam co tam na moją przesyłkę powiedzą irlandyczycy.
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
ja też wysłałam i czekam, zobaczymy co z tego wyniknie...
Ostatnio edytowane przez didi007 ; 05-12-2006 o 20:22