Ja mam niemiecki kupiony w Polsce, dziś wysłąłem zobaczymy co będzie.
Ja mam niemiecki kupiony w Polsce, dziś wysłąłem zobaczymy co będzie.
Canon EOS 30d canon EOS 300; canon 50/1,8 canon 18-55 ; karta 512 kingstone, karta 2gb sandisk; lampy statywy softboxy blendy itd.
Regulamin:
Promocja jest ważna w następujących krajach: [...] Francja, [...] Irlandia, [...] Niemcy,[...] Polska, [itede]. Produkt wymieniony w promocji musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów, aby można było wystąpić o zwrot części zapłaty. Osoba występująca o zwrot zapłaty musi być mieszkańcem kraju EEA (tzn. UE, Norwegii, Islandii lub Lichtensteinu) lub Szwajcarii.
Aparat musi byc kupiony w EEA i osoba tez musi byc mieszkancem EEA. I tyle.
Kupowalem we Francji, a mieszkam w Irlandii :-) - potwierdze to jutro. Spokojna glowa.
5D
Pare postów wyżej podzieliłem takie zdanie, ale jeżeli jest szansa na potwierdzenie u źródła, to grzech nie skorzystać:smile: Pozdrawiam!
OK - po rozmowie.
Oficjalnie za Canon Ireland:
Nie ma znaczenia w w jakim kraju zostal kupiony 30D i gdzie mieszka kupujacy, ktory wystepuje o cashback - pod warunkiem, ze w obu przypadkach sa to kraje Unii Europejskiej. Pytalem konkretnie o przypadek kolegi z Polski, ktory kupil aparat w Niemczech.
cyt.
[That does not matter for us (Canon) if the camera (30D) has been purchased in different EU country that claimed from. The camera can be bought in any EU country and the cashback can be claimed from the same or any other member state.]
Chyba trzeba sie przyzwyczajac do Stanow Zjednoczonych Europy.
pzdrw
PS: Moje zgloszenie jest zarejestrowane, zaakceptowane i przetwarzane, a aparat kupilem we Francji.
Emaila z potwierdzeniem nie dostalem z powodow niezanych - maja wyslac jeszcze raz.
PS2: Obsluga klienta naprawde profesjonalna.
PS3: Gratulacje dla Canon Polska za opowiadanie bzdur.
PS4: I zaplacilem €1 157,50 (z wliczona przesylka) - to tak a'propos tych minimum 1 200 euro...
Ostatnio edytowane przez zOOn ; 09-12-2006 o 17:49
5D
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pytanie do tych, ktorzy juz wydrukowali formularz - ile stron wydruku mieliscie?
Wypelnilem, kliknalem w przycisk drukuj pod formularzem i dostalem wydrukowana cala strone www z wypelnionym formularzem (lacznie 5 kartek). Dane w niektorych polach sa poobcinane. Czy tak to ma wygladac???
Czy ktos z Was korzystal z tego cashbacka:
http://canonextrapromotion.onlinereb...owtoclaim.aspx
Nie ma zapisu mowiacego ze nie obowiazuje u nas.
Jak bylo to sorry, ale nie znalazlem.
Pzdr.
Tasma
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580