Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Mieszany widok

Domyślnie

Ja mam niemiecki kupiony w Polsce, dziś wysłąłem zobaczymy co będzie.
    Canon EOS 30d canon EOS 300; canon 50/1,8 canon 18-55 ; karta 512 kingstone, karta 2gb sandisk; lampy statywy softboxy blendy itd.

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Regulamin:

Promocja jest ważna w następujących krajach: [...] Francja, [...] Irlandia, [...] Niemcy,[...] Polska, [itede]. Produkt wymieniony w promocji musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów, aby można było wystąpić o zwrot części zapłaty. Osoba występująca o zwrot zapłaty musi być mieszkańcem kraju EEA (tzn. UE, Norwegii, Islandii lub Lichtensteinu) lub Szwajcarii.

Aparat musi byc kupiony w EEA i osoba tez musi byc mieszkancem EEA. I tyle.

Kupowalem we Francji, a mieszkam w Irlandii :-) - potwierdze to jutro. Spokojna glowa.
    5D

butters
    Guest

Domyślnie

Pare postów wyżej podzieliłem takie zdanie, ale jeżeli jest szansa na potwierdzenie u źródła, to grzech nie skorzystać:smile: Pozdrawiam!

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

OK - po rozmowie.

Oficjalnie za Canon Ireland:

Nie ma znaczenia w w jakim kraju zostal kupiony 30D i gdzie mieszka kupujacy, ktory wystepuje o cashback - pod warunkiem, ze w obu przypadkach sa to kraje Unii Europejskiej. Pytalem konkretnie o przypadek kolegi z Polski, ktory kupil aparat w Niemczech.

cyt.
    [That does not matter for us (Canon) if the camera (30D) has been purchased in different EU country that claimed from. The camera can be bought in any EU country and the cashback can be claimed from the same or any other member state.]

Chyba trzeba sie przyzwyczajac do Stanow Zjednoczonych Europy.

pzdrw

PS: Moje zgloszenie jest zarejestrowane, zaakceptowane i przetwarzane, a aparat kupilem we Francji.

Emaila z potwierdzeniem nie dostalem z powodow niezanych - maja wyslac jeszcze raz.

PS2: Obsluga klienta naprawde profesjonalna.

PS3: Gratulacje dla Canon Polska za opowiadanie bzdur.

PS4: I zaplacilem €1 157,50 (z wliczona przesylka) - to tak a'propos tych minimum 1 200 euro...
    Ostatnio edytowane przez zOOn ; 09-12-2006 o 17:49
    5D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    (...)
    Chyba trzeba sie przyzwyczajac do Stanow Zjednoczonych Europy.
    W tym przypadku to działa pozytywnie .

(...)
    PS3: Gratulacje dla Canon Polska za opowiadanie bzdur.

PS4: I zaplacilem €1 157,50 (z wliczona przesylka) - to tak a'propos tych minimum 1 200 euro...
    No nie jest to najbardziej wiarygodne źródło informacji wystarczy śledzić jak uaktualniana jest strona www Canon Polska.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    W tym przypadku to działa pozytywnie .
    Bardzo pozytywnie

A jest wiecej takich sytuacji, "...które maja być może nawet tam i swoje ... plusy. Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów !"

Zartowalem - nie jestem eurosceptykiem
    5D

Dopiero zaczyna Awatar Pawełek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

OK - po rozmowie.

Oficjalnie za Canon Ireland:

Nie ma znaczenia w w jakim kraju zostal kupiony 30D i gdzie mieszka kupujacy, ktory wystepuje o cashback - pod warunkiem, ze w obu przypadkach sa to kraje Unii Europejskiej. Pytalem konkretnie kolege z Polski, ktory kupil aparat w Niemczech.
    zOOn* Czy jest to info od Canon Ireland czy od kolegi z PL? Chcę potwierdzić, bo nie jest to jasne do końca.
    Tyle osób miało tam zadzwonić. Jeśli to zrobiłeś będzie to pierwszy konkret w tym wątku po za bzdurami od Canon PL.

Coś już napisał

Domyślnie

Pytanie do tych, ktorzy juz wydrukowali formularz - ile stron wydruku mieliscie?
    Wypelnilem, kliknalem w przycisk drukuj pod formularzem i dostalem wydrukowana cala strone www z wypelnionym formularzem (lacznie 5 kartek). Dane w niektorych polach sa poobcinane. Czy tak to ma wygladac???

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawełek Zobacz posta
    zOOn* Czy jest to info od Canon Ireland czy od kolegi z PL? Chcę potwierdzić, bo nie jest to jasne do końca.
    Tyle osób miało tam zadzwonić. Jeśli to zrobiłeś będzie to pierwszy konkret w tym wątku po za bzdurami od Canon PL.
    Zezarlo jedna literke - i zrobilo sie dwuznacznie. Mialo byc "Pytalem konkretnie o kolege z Polski, ktory kupil aparat w Niemczech."

Dzwonilem do Canon Ireland - i stamtad mam wszystkie informacje. Z pierwszej reki.
    Ostatnio edytowane przez zOOn ; 09-12-2006 o 17:52
    5D

Bywalec
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Czy ktos z Was korzystal z tego cashbacka:
    http://canonextrapromotion.onlinereb...owtoclaim.aspx
    Nie ma zapisu mowiacego ze nie obowiazuje u nas.
    Jak bylo to sorry, ale nie znalazlem.

Pzdr.
    Tasma
    Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580

Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów