Ja będe sobie nogi łamał na nartach w Szklarskiej Porębie. A co?![]()
Borkomar co do miejscówki w Pradze, zawsze fajnie funkcjonowały akademiki na Strachowie. Nie wiem jak zimą, ale latem miejsce jest git.
Ja będe sobie nogi łamał na nartach w Szklarskiej Porębie. A co?![]()
Borkomar co do miejscówki w Pradze, zawsze fajnie funkcjonowały akademiki na Strachowie. Nie wiem jak zimą, ale latem miejsce jest git.
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
No fakt blisko to do centrum nie jest, ale nie też taki straszny kawał drogi. Generalnie ze Strachov do centrum to z górki, więc szybciejDawno byłem więc już się tak nie orientuje. Ale miejsce polecam!! Dużo ludzi z całego świata
![]()
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
Co jak co, ale ja na Sylwestra jednak wolałbym iść pod górę, a wracać już raczej z góry na dół
Miałem spędzić Sylwestra pod Zakopcem na chacie góralskiej.
Ale jednak stwierdziłem, że 600zł/os to trochę za dużo.
Wyjazd 28 gru, powrót 02 sty. W cenie: pokój na parę, noclegi, śniadania i obiado-kolacje, kulig, impreza sylwestrowa. Jedni mówią, że to tanio inni, że drogo. W sumie jest jeszcze miejsce na 4 pary więc może się jeszcze zdecyduję. Patrząc z punktu, że sama impra z W-wie może wyjść jakieś 200-250zł to chyba jednak tanio
Aha, dodam, że miejscówka sprawdzona więc tymbardziej kombinuję co zrobić :-?
Zona mysli albo Paryz albo Praga tak wiec mozna by sie w razie czego spotkac w najgorszym wypadku "londyn" alob UK, znalezlismy fajna oferte na imprezie w jaakims zamku. Ja tam prage uwielbiam - moj nr 1