Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Jak prawidłowo ustawiać punkt pomiaru ostrości przy dużych odległościach???

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez furieux Zobacz posta
    Dużo sie nie produkuje na forum, glownie je czytam ale juz dalej nie moge. Chyba puszcze pawia jak jeszcze raz przeczytam, ze 350 ma "kiepski AF", mam 350 i jakos tego nie zauwazylem, a jak ktos ma kompleksy (za tani sprzet) i/lub nie umie wykorzystac aparatu do tego do czego go stworzono to moze dalej wylewac pomyje na ten korpus, proponuje od razu go wyrzucic bo z tego wynika ze nie da sie robic ostrych zdjec

zły dzień mam i niską tolerancje
    Każdy wie, że akurat ten model do orłów AF nie należy i to nie jest żadne wylewanie pomyjów. Uważam że to bardzo dobry aparat ale trzeba się do niektórych jego wad przyzwyczaić i z nimi żyć. Jakby każdego było stać na 1D to nie byłoby takich tematów.
    Proponuję dokładniej czytać a nie wyciągać pochopne wnioski.
    A czy ja wogóle napisałem, że się tym sprzętem nie da zrobić ostrych zdjęć?
    Jakbym miał jeszcze raz kupić 350-kę to bym ją kupił bez zastanowienia.
    A jak tobie wychodzi 100% ostrych to tylko wypada pogratulować.

Trochę zostałem tu sponiewierany i może słusznie, bo niby czego wymagać od najtańszej lustrzanki.
    Z moim body jest wszystko O.K. Brat miał 350-kę, używał z 17-40 L i 70-200 f4 L i miał to samo. Teraz ma 400D i jest trochę lepiej.
    Może jestem wyczulony, bo osobiście chciałbym żeby wszystkie zdjęcia wychodziły idealne, ale wiadomo, że tak się nie da.
    Przepraszam wszystkich właścicieli 350-tek których uraziłem.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 25-11-2006 o 00:20
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów