Strona 9 z 55 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcusp Zobacz posta
    A tu się nie zgodzę. Przeczytaj dokładnie regulamin:

"Promocja jest ważna w następujących krajach: Austria, Belgia, Czechy, Dania, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania. Produkt wymieniony w promocji musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów, aby można było wystąpić o zwrot części zapłaty. Osoba występująca o zwrot zapłaty musi być mieszkańcem kraju EEA (tzn. UE, Norwegii, Islandii lub Lichtensteinu) lub Szwajcarii. W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Canon ani członkowie ich rodzin jak również przedstawiciele (agenci) i dystrybutorzy Canon. "

Jedynym problemem jest spełnienie podpunktu a) punktu 1:

1.Canon przekaże kwotę 590 zł. jako zwrot część zapłaty dokonanej przy zakupie aparatu fotograficznego Canon EOS 30D, po spełnieniu warunków wymienionych niżej i po otrzymaniu:

(a) Prawidłowo wypełnionego formularza, dostępnego w Internecie na stronie www.canon-europe.com/2006promotions.

Z ciekawości przejrzałem regulamin po angielsku i niemiecku i Polska też jest wymieniona.

W czwartek dzwoniłem do Pani Izabelli Rogulskiej, która jest dyrektorem marketingu w Canon Polska i w rozmowie potwierdziła, że ta promocja obowiązuje w Polsce.

Mam nadzieję, że strona canon-europe z formularzem zwrotu po polsku zostanie szybko poprawiona, bo wczoraj kupiłem 30D...
    Pisałem odnośnie Canona 5D a nie 30D - to byl taki mały OT - przepraszam za zamieszanie
    Ostatnio edytowane przez Nicram ; 13-11-2006 o 08:42
    jakieś D + sporo zapału

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgfoto Zobacz posta
    z tego co słyszałem to blufoto daje jakies lewe
    gwarancje i wtedy zwrot nieprzysługuje
    Jest napisane, że gwarancja producenta Canon polska.
    Ostatnio edytowane przez Web ; 13-11-2006 o 13:10

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Web Zobacz posta
    Jest napisane, że gwarancja producenta Canon polska.
    Od marca nie ma juz takiej gwarancji (i Canon Polska nie jest producentem). Jest juz tylko eurogwarancja. Co wiecej nie ma na niej nawet numerow seryjnych aparatu!! NA paragonie tez nie ma. Ciekawe wiec jak maja zamiar sprawdzic, czy dany aparat i gwarancja do niego+paragon jest prawdziwa?
    Ostatnio edytowane przez arra ; 13-11-2006 o 13:28

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Początki nałogu

Domyślnie

hmmm w weekend chyba z 10 osób zadeklarowalo sie zadzwonic do canon polska i wyjasnic cala sprawe z tym zwrotem...brawa za słowność i odwage
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    hmmm w weekend chyba z 10 osób zadeklarowalo sie zadzwonic do canon polska i wyjasnic cala sprawe z tym zwrotem...brawa za słowność i odwage
    Dowiedziałem się u TIP`a "medfoto" że jest to akcja na europę, aparat może być z europejskiej sieci wazne żeby kupiony w Polsce, rachunek , wycinka kodu kreskowego i wio Wychodzi u TIPa przy odbiorze osobistym 3240 - 590 = 3650 zł Cena miód

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    Brawa za slepote:

http://canon-board.info/showpost.php...7&postcount=59

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Dowiedziałem się u TIP`a "medfoto" że jest to akcja na europę, aparat może być z europejskiej sieci wazne żeby kupiony w Polsce, rachunek , wycinka kodu kreskowego i wio Wychodzi u TIPa przy odbiorze osobistym 3240 - 590 = 3650 zł Cena miód
    Chyba miało być 3240 - 590 = 2650, tylko skąd te 3240 ?

No bardziej prawdziwe jest chyba 4240 - 590 = 3650 ale 2650 lepiej jakoś wygląda.:razz:

Początki nałogu

Domyślnie

Vitez ja wiem ze za mna nie przepadasz...ale staraj sie trzymac poziom
    Akurat nie mialem okularów pod ręką

a gdzie znalesc takiego tipa mozna?Na allegro nikt za tyle nie sprzedaje...
    Ostatnio edytowane przez alien ; 13-11-2006 o 20:19
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Zablokowany

Domyślnie

A na stronie nadal nie ma formularza po Polsku, wysyłał już ktoś? Jeśli tak proszę o info na PM lub tutaj. Zapaliłem się do kupna 30-tki. Za zwrot mam gripa.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hyzop Zobacz posta
    No bardziej prawdziwe jest chyba 4240 - 590 = 3650 ale 2650 lepiej jakoś wygląda.:razz:
    Oczywiście - 4240 W krakowie może znajdę nawet za 4200

Strona 9 z 55 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów