Macio - nie znajdziesz![]()
Najlepiej niech ktos wrzuci info do tego wątku...mysle ze wiele osób jest tym zainteresowanych........
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
W Lesznie body jest za 4390, chyba wezmę jeśli jeszcze wywalczę jakiś rabat. Błagam tylko o jakieś konkrety w sprawie tego zwrotu najlepiej jeśli ktoś już korzystał. Canon Polska nie pośredniczy w sprawie? Dziwne, bo powinni. Moim zdaniem wygodnie byłoby od nich egzekwować zwrot, to kurcze jedna firma w końcu. Ale ja chyba naiwany jestem...
Jak mówi stara maksyma, że zadowolony klient przyprowadzi dwóch nowych klientów a niezadowolony zniecheci dziesięciu, mogę polecić medfoto z pabianic. na allegro w tej chwili ma 30d po 4290. na fakture vat troche wiecej, ale i tak sie oplaca.
Ja potrzebuję tylko rachunek od nich, najlepiej imienny ale bez fakturki. Rozmawiałemz nimi i za 4240 zł mam przy odbiorze osobitym 30D co jest dla mnie dużym plusem. Sprawdzę też bhfoto na wiślisku i myslę że do końca tygodnia 30D znowu zagości u mnie![]()
Off topic : przyszło do mnie w zeszłym tygodniu 50mm 1.8 nowe z techmarketu, martwi mnie że w środku są kurzyki i paproszki. Wysyłam im jutro obiektyw bo jestem zdania że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca - co Wy na to ?
Na stronie Canona jest napisane odnośnie tej promocji :
"Wykonaj kopię rachunku lub paragonu kasowego i wytnij oryginalny kod paskowy, który znajdziesz na pudełku aparatu."
Czy ktoś się orientuje czy może to być także kopia faktury VAT bez paragonu?
Wtedy móglbym sobie odpisać 900 zł podatku + 590 RAZEM : 1490 złotych...
Ostatnio edytowane przez alien ; 13-11-2006 o 23:12
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net