Strona 10 z 55 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Macio - nie znajdziesz
    I am FX

Początki nałogu

Domyślnie

Najlepiej niech ktos wrzuci info do tego wątku...mysle ze wiele osób jest tym zainteresowanych........
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Zablokowany

Domyślnie

W Lesznie body jest za 4390, chyba wezmę jeśli jeszcze wywalczę jakiś rabat. Błagam tylko o jakieś konkrety w sprawie tego zwrotu najlepiej jeśli ktoś już korzystał. Canon Polska nie pośredniczy w sprawie? Dziwne, bo powinni. Moim zdaniem wygodnie byłoby od nich egzekwować zwrot, to kurcze jedna firma w końcu. Ale ja chyba naiwany jestem...

Domyślnie

Jak mówi stara maksyma, że zadowolony klient przyprowadzi dwóch nowych klientów a niezadowolony zniecheci dziesięciu, mogę polecić medfoto z pabianic. na allegro w tej chwili ma 30d po 4290. na fakture vat troche wiecej, ale i tak sie oplaca.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    Macio - nie znajdziesz
    Wiem że na ulicy Wiślisko mają być dobre ceny, na allegro są jako Bhfoto, kupowałem u nich 350d i było all ok także jutro po 13 będę dzwonił i jak coś to biorę

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcusp Zobacz posta
    Jak mówi stara maksyma, że zadowolony klient przyprowadzi dwóch nowych klientów a niezadowolony zniecheci dziesięciu, mogę polecić medfoto z pabianic. na allegro w tej chwili ma 30d po 4290. na fakture vat troche wiecej, ale i tak sie oplaca.
    Ja potrzebuję tylko rachunek od nich, najlepiej imienny ale bez fakturki. Rozmawiałemz nimi i za 4240 zł mam przy odbiorze osobitym 30D co jest dla mnie dużym plusem. Sprawdzę też bhfoto na wiślisku i myslę że do końca tygodnia 30D znowu zagości u mnie

Off topic : przyszło do mnie w zeszłym tygodniu 50mm 1.8 nowe z techmarketu, martwi mnie że w środku są kurzyki i paproszki. Wysyłam im jutro obiektyw bo jestem zdania że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca - co Wy na to ?

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Wiem że na ulicy Wiślisko mają być dobre ceny, na allegro są jako Bhfoto, kupowałem u nich 350d i było all ok także jutro po 13 będę dzwonił i jak coś to biorę
    to ta sama firma co d-photo, przynajmniej mają te same numery telefonów na allegro. ja kupiłem w d-photo za 4400. polecam
    I am FX

Początki nałogu

Domyślnie

Na stronie Canona jest napisane odnośnie tej promocji :

"Wykonaj kopię rachunku lub paragonu kasowego i wytnij oryginalny kod paskowy, który znajdziesz na pudełku aparatu."

Czy ktoś się orientuje czy może to być także kopia faktury VAT bez paragonu?
    Wtedy móglbym sobie odpisać 900 zł podatku + 590 RAZEM : 1490 złotych...
    Ostatnio edytowane przez alien ; 13-11-2006 o 23:12
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta

"Wykonaj kopię rachunku lub paragonu kasowego i wytnij oryginalny kod paskowy, który znajdziesz na pudełku aparatu."

ja zrozumiałem że tak mozna, sam tak mam zamiar zrobić :razz:
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta

jak najbardziej moze byc kopia faktury
    sam tez mam kopie w sklepie mówili ze niebedzie problemu

Strona 10 z 55 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów