Szumowo tragedii nie ma, jest nieźle, ale jednak te Kodak Color Shit ()CCD to nie to.
Szumowo tragedii nie ma, jest nieźle, ale jednak te Kodak Color Shit ()CCD to nie to.
Ostatnio edytowane przez AdrianP ; 30-10-2006 o 22:53
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
Tzn. nie wiem co ma udowodnić to porównanie ale jedno z niego wynika niezbicie - opłaca się kupić 5D.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zwróciłemnie zwalił mnie z nóg - dalej 5D się opłaca kupić
. Tyle że to nic nie zmienia. To porównanie jest dla mnie o tyle bez sensu, że to są puszki dla skrajnie różnych odbiorców. Ja bym tej "lajki" nigdy nie kupił z wielu względów (głównie relacja cena - to co w zamian
), a mój znajomy który jest gadżeciarzem i do tego jeszcze bardzo bogatym już się na nią napalił
. On z kolei nigdy by nie wziął 5D (nieraz mówił - po co mu taka kolubryna z jeszcze większymi obiektywami), a z kolei tzw. zwykłe kompakty to dla niego badziewie. Na szumy to on nie zwraca uwagi. Liczy się marka, wartość "w dotyku" itd.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 31-10-2006 o 01:55
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No to się zawiedzie - ustawianie przesłony i ostrości ręcznie, normalnych zoomów nie ma - błeee
Kapitan Wagner
a ja bym sobie chętnie sprawił to "cuś"...z obiektywem 24/2.8...w sumie to marzyłem o takim aparacie...albo 28/2.8...może kiedyś....na razie mam w planach Tamrona![]()
Na Fotopolis.pl pokazali przykładowe zdjęcia z M8
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5059