co za portret. pelen uznania!
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Witam
... pierwsza myszka podoba mi się bardziej ;o) a twoje ptasie foty to już klasa sama w sobie!
Pozdrawiam
Grzesiek
w ostatnim zdjeciu swiatlo niedopisalo ,ale poprzednie fajne![]()
zaraz, zaraz - coś mi się wydaje, że mieliście rande vous z Pawłem. Już wiem skąd wziął 500/4.
Moglibyście mi kiedyś powiedzieć, jeśłi nawet zdjęć nie będę potrafił zrobić, to może się poznamy i piwko wychylimy
Dwójka i tójka bardzo mi się spodobały, trójka może nieco mniej, ale za to moment lepszy.
A mieliśmy nie powiem, ale obawiam sie ze nie z powodu tych zdjęc...Kuba zobacz jeszcze raz Pawła i moje zdjecia...jakie tam są ptaki ?
Ja tez wiem....kupił sobie
Kuba...na piwko mnie specjalnie zapraszac nie trzeba...łasym na nie na jak na niepłochliwe Gęsichetnie Cie poznam
Pozdr
Rafał
Rafale, patrząc na zdjęcia zaczynam żalować, ze nie skorzystałem z propozycji...
Śliczne fotki!
Panowie, to może w Żywcu na piwku się spotkamy - gwarantuję najświeższego "żywca")
Pozdrawiam serdecznie!
hmm, na ptakach to ja się znam jak ślepy na kolorach, ale na moje parszywe oko ty fociłeś gęsi gęgawy, a Paweł zbożowe![]()
Tak czy siak, jeśli tylko będzie pogoda jestem chętny w dowolny weekend, zwłaszcza jeśli macie takie ciekawe miejscówkiMoże się przy okazji czegoś przy was nauczę. Żywiec jest jak najbardziej OK
![]()
Witam panów
Paweł - a nie mówiłem ze trzeba jechac
KUBA i Paweł - czekam zatem na probozycje, tylko jak ja po tych piwkach wróce z Żywca ?
pozdr
rafał