Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Mam pytanie odnośnie wysyłania zdjęć, wysyłam zdjęcie nie poddane żadnej kompresji, w najlepszej rozdzielczości i jakości ?
    Nawet jesli to zdjęcie miałoby mieć 5 Mb ?
    nawet jesli ma i 8 MB
    kto kupuje zdjecia - przewaznie wykorzystywane sa do www, drukowanych ulotek, folderow, pojawiaja sie w gazetach
    moje dwukrotnie mialy przyjemnosc byc w angielskiej wersji PHotoshop Magazine

Cytat Zamieszczone przez olekolek Zobacz posta
    Matko, a jesli mozna spytac, jaki procent fotek odrzucali ci na poczatku, a jaki teraz?
    Pytanie jest oczywiscie skierowane do wszystkich ktorzy sprzedaja z powodzeniem na e-stockach, ale zarobki Matki powalily mnie na kolana, takoz jakos jej fotek
    na poczatku bylo sporo odrzutow, a to swiatlo a to kompozycja, uzbroilam sie w cierpliwosc, robilam i uczylam sie.
    teraz odrzuty sporadycznie bardzo ale to dlatego, ze wiem czego chca, jakis czas juz dzialam wiec trudno nie wiedziec

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
    Ile odrzuconych? z tych które robiłem pod stock (w namiocie bezcieniowym) przyjeli prawie wszystkie. Z tych które miałem kiedyś zrobione i próbowałem wrzucić odrzucali bardzo dużo przeważnie przez szumy. ISO 100 w 300D to już jak dla nich duże szumy.
    ja w namiocie robie ISO 200 i wszystkie maja akcept :cool:

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Czy takie zdjęcia by się sprzedały?(wiem, że nie odpowiecie mi w 100%, ale ciekaw jestem czy mam szansę na tych fotach zarobić choćby z 5$)

pewnie zarobisz nawet i 10$ zdjecia ludzi sa bardzo chodliwe
    warto sprobowac.
    matka
    ((((()))))

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matka_Wariatka Zobacz posta
    (...)
    Mozesz mi wyjasnic czemu sadzisz 4 posty jeden za drugim?
    Pocwicz uzywanie Multiquote (takie znaczki " w prawym dolnym rogu posta ktory chcesz zacytowac, mozna kilka osob na raz zacytowac) lub przycisk Edycji.
    Z gory dziekuje .

Coś już napisał Awatar Priest
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Mozesz mi wyjasnic czemu sadzisz 4 posty jeden za drugim?
    Pocwicz uzywanie Multiquote (takie znaczki " w prawym dolnym rogu posta ktory chcesz zacytowac, mozna kilka osob na raz zacytowac) lub przycisk Edycji.
    Z gory dziekuje .
    Vitez a nie moglbys napisac PW do zainteresowanej osoby zamiast watek zasmiecac?
    20D | kit | 17-40 4 L | sigma 70-300 | 50 1.8 II
    moja galeria zdjęć

Uprawnienia umieszczania postów