Routlaw to co na iso 50 robisz ? Ktorego 300d nie ma![]()
Routlaw to co na iso 50 robisz ? Ktorego 300d nie ma![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Czy mi się dobrze wydaje czy trzeba zdać ten test(istock) żeby móc wrzucić fotki??
moze ktoś mi z nim pomóc bo coś muszę źle zaznaczać-ciągle mnie wyrzuca
help!!;]
Halo!!!! no nie bądźcie tacy!!![]()
Na końcu wyswietla Ci odpowiedzi, tak ? Tak. to skopiuj je do worda i normalnie ściągajjak na studiach .
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No to ja dorzuce jeszcze linka z linkami. Gosciu opisuje co i jak (na jego przykladzie).
http://www.dphotojournal.com/sell-photos-online/
iStock to jedna możliwość zarobienia na zdjęciach. Ale na zdjęciach studyjnych(w namiocie bezcieniowym, itp.), których robić nie potrafie i które mnie nie kręcą. Ja np. chciałbym zarobić na swoich zdjęciach. Często bywam na różnych wydarzeniach w Wawie, fotografuje różne przyjecia. Jak zarobić na TYCH zdjęciach?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Nie tylko zdjęcia studyjne, są i krajobrazy i portrety. Ja mam głównie zdjęcia dzieci, nie zarabiam tyle co Matka Wariatka, ale kilkaset $ miesięcznie wyciągam ( co i tak jest dużo jako że aparat mam niecały rok i się dopiero uczę). Zdjęcia możesz spróbować sprzedać, ale do każdej rozpoznawalnej (tzn. widocznej na zdjęciach) osoby musisz mieć tzw. model release - pozwolenie na publikację i sprzedaż wizerunku - zdjęcia z ludźmi sprzedają się bardzo dobrze.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
JA ciekaw jestem kto kupuje te zdjęcia na istocku??prywatne osoby?
Dobra zdałem ,ale tu nowa przeszkodaokazało się że trzeba zdjęcie dowodu-czy co tam, im przesłać....
kurczę, a co jeżeli nie mam 18 lat?? tam jest napisane że paszport--czy ja mogę czy raczej nie bo nie jestem pełnoletni???
co tu zrobić....a mogę np; na mojego rodzica założyć konto??![]()