Cała Polinezja Francuska - przepiękne widoczki.
Dżungla Amazońska - zdjęcia fauny, fauny i jeszcze raz fauny.![]()
Cała Polinezja Francuska - przepiękne widoczki.
Dżungla Amazońska - zdjęcia fauny, fauny i jeszcze raz fauny.![]()
Do "płuc naszego swiata" lasow rownikowych....jeszcze max 2 lata i zrealizuje to marzenie......chyba ze strace prace :smile:
Pewnie w Manaus, tam wszyscy sie spotykaja, bo duzego wyboru nie ma![]()
A mi się marzy własny mały sterowiec, tak by sobie spokojnie polatać gdzie oczy poniosą, a przy okazji trochę fotek pstryknąć. Może taką trasą - Polska - Ukraina - Rumunia - Bułgaria - Turcja - Iran - Pakistan - Indie - Tybet - Chiny - Wietnam - Malezja - Australia - Nowa Zelandia - Antarktyda - Ameryka Płd - Ameryka Płn - i powrót do PL przaz Grenlandję - Islandję - Skandynawię.
ale wracajmy do szarej rzeczywistości - brakujetylko 1.999 992 euro do kupna sterowca.![]()
Canon 7d | T 18-270 | S 18-35 | C 18-55 | C 50 1.8
...no to teraz ja sobie pomarzea zatem chcialbym zahaczyc kazdy kontynent choc na chwile. W Europie Toskania, w Azji Tybet, Indie, W Australii Nowa Zelandia...no i sama Autralia tez, W Afryce Kenia, RPA, fajny byloby popstrykac z lotu ptaka Malediwy, W ameryce Poludniowej... tam to chyba wiekszosc krajow... No i w Ameryce Polnocnej... poki co mam swoje stany ale w wielu miejscach nie bylem a tak po prawdzie to w usa znajdzie sie wszystkiego po trochu, wiec nic tylko wsiadac w auto albo samotot i latac troche. No, to na tyle... dobrze, ze marzenia nie kosztuja
![]()
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
Nowa Zelandia a poza tym jeszcze ze 100 miejsc na calym świecie
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..