Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Error 99 (err99)

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Juicy Zobacz posta
    no dodatkowe body to napewno poczucie bezpieczeństwa ale akurat w tym przypadku zanim bym sięgnął po drugie body i podpiął szkło to tych zdjęć niestety i tak by nie było
    Rezerwowe body + rezerwowy obiektyw, wlaczone i gotowe do akcji w torbie przy nogach = siegniecie to 2-3 sekundy.
    Przezorny zawsze zabezpieczony albo zmienia branze

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Rezerwowe body + rezerwowy obiektyw, wlaczone i gotowe do akcji w torbie przy nogach = siegniecie to 2-3 sekundy.
    Zgadzam się w 100%. To są rzeczy których się nie da powtórzyć, a po za tym człowiek się nie stresuje tak bardzo. Zawsze zabieram dwa. Z tym że obydwa trzymam przy sobie (właściwie to na sobie).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Trochę mały OT, ale...

Mój ostatni ślub: przed kościołem pojechaliśmy w ładny plenerek. Był na tyle ciekawy, że poszły na niego 2 pełne karty 2GB (czyli wszystko co miałem). Podjeżdżamy pod kościół, 0,5h odpoczynku, więc luzik - zdążę zgrać zdjęcia na laptopa. Podłączam cały bałagan a tu się okazuje... że w czytniku kart CF wygiął się jeden z pinów i nie mogę włożyć żadnej karty!! Było naprawdę ostro, nerwowo, kilka dodatkowych siwych włosów, spinacze i klucze od mieszkania zamiast narzędzi ale na szczęście happy end - dosłownie w ostatniej chwili, niczym w opowiastce o Jamesie Bondzie, udało mi się ustrojstwo naprawić i zdążyć ze wszystkim :cool:

Morał z tej opowiastki: nie sposób jest przewidzieć wszystkiego i zduplikować każdego elementu. Zawsze jest jakieś ryzyko.

Uprawnienia umieszczania postów