a może zabrudziły się styki w body i dla tego podpięcie innego szkła nic nie daje....
z tego co pamiętam to przyczyną er99 był właśnie obiektyw
a może zabrudziły się styki w body i dla tego podpięcie innego szkła nic nie daje....
z tego co pamiętam to przyczyną er99 był właśnie obiektyw
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze
Czysto teoretyczne pytanie: wyjmowałeś baterię?
Miałem ten sam efekt. U mnie pomogło.
wczoraj, ślub godz 17, rodzice podchodzą do pary młodej z życzeniami i co k.... Err 99, lampka od zapisu caly czas czerwona, czekalem z 10 sek nadal czerwona, wyłączyłem i włączyłem body znowu Err99, dopiero po wyjęciu baterii ok, i zdjęć z tego monetu nima, zawsze na ślubach coś w tym momnecie mi się wali jak nie error to koniec karty![]()
1D Mk II N, 50D, 24-70 2.8 L, L 17-40 L, 70-200 2.8 IS L, 50 1.4, 550EX, Manfrotto 055ProB+329L
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
U mnie wyjęcie baterii nie pomogło .A z tym drugim body to macie racje chyba będę musiał ze sobą moją 60ke wozićtym razem uratowała mi dupe a miałem 3 min drogi samochodem do studia ...
Moja dziesiąteczka od dziś siedzi w serwisie w wawie ... jutro mam dzwonić i powiedza mi co i jak .
dam znać \
pozdro
Jejkuuu wymiana migawki i spustu 630zł !!! i do tego czekają teraz na części 2 tygodnie !!! czyli nie wiem czy za miesiąc odbiore aparat FAKA MADA !!