Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: [Bielsko-Biała] III Międzynarodowy Piknik Lotniczy Euroregionu Beskidy 9-10 wrzesnia

Coś już napisał Awatar Pawlo
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1 Zobacz posta
    Generalnie to z wstępem na płytę ( no powiedzmy na ten "parking dla samolotów" )to i bez jakichkolwiek identyfikatorów nie było problemów.
    No mnie pytali bo wchodzilem od strony wiezy przez glowna brame

A pozniej raz zapytali jak wrocilem za barierki i pozniej znowu poszedlem w strone samolotow ktore staly na plycie lotniska... zawsze to jakos ID pomoglo, a po drugie mogliscie mnie rozpoznac ze Canon-Board.info

Cytat Zamieszczone przez LukasS Zobacz posta
    Tak i dwoch spadochroniarzy siadlo niedaleko miejsca gdzie ta czasza spadla, zreszta moj wujek wozil paru z zolnierzy co najdalej spadli na gaziku , przelot pozniej tego Ił'a na wysokosci kilkudziesieciu metrow nad lotniskiem tez byl niesamowity ).

Widzialem tego gazika... ja stalem prawie caly czas kolo centrum dowodzenia desantu (tam gdzie stal Hammer i chlopcy zrobili sobie polowa stacje radiowa), tam gdzie Ty stales nawet nie szedlem... Ił byl super, dwa razy zrobil ladnego slizga nad lotniskiem.
    Ostatnio edytowane przez Pawlo ; 09-09-2006 o 21:22

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

no to ja juz Cie rozpoznałem (avatar) stalismy niedaleko siebie hehe - "dzien dobry"
    miałem brązową czapke i sigmę z osłoną
    To był mój pierwszy raz jeżeli chodzi o pstrykanie samolotów, efekty b średnie.
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Dopiero zaczyna Awatar Acro
    Miasto
    Czernica k. Rybnika

Domyślnie

Moim zdaniem w zeszłym roku było dużo lepiej.

kafur
    Guest

Domyślnie

Witam jestem nowy hmm...byłem,widziałem i moim zdaniem tak sobie było.W zeszlym roku było chyba lepiej ale mysle ze jutro Iskry (jesli doleca) to wszystko wynagrodza.

Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxbmx Zobacz posta
    no to ja juz Cie rozpoznałem (avatar) stalismy niedaleko siebie hehe - "dzien dobry"
    miałem brązową czapke i sigmę z osłoną
    To był mój pierwszy raz jeżeli chodzi o pstrykanie samolotów, efekty b średnie.
    No to jak bedziesz dzisiaj to prosze mnie zaczepic

Ja tez wczoraj focilem pierwszy raz samoloty, efekty dopiero bede sprawdzal ale z podgladu juz jestem srednio zadowolony. Moze pozniej otworzymy osobny watek i kazdy wrzuci jakiegos swojego thebesciaka...

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Pawlo - niestaty nie zaczepie Cie bo mnie nie bedzie.
    pozdr
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

A ja mam lenia i nie wiem czy isc...

Moze ZELAZNY dzisiaj pokaza cos lepszego niz wczoraj.

14:50 - i juz po pokazie Zelaznych, nie wiem co pokazli bo tylko ich slyszalem siedzac w domku jednak len byl silniejszy.

Jak ktos byl to moze pozniej opisac...
    Ostatnio edytowane przez Pawlo ; 10-09-2006 o 14:54

kafur
    Guest

Domyślnie

Wiec nie masz czego zalowac....Iskry nie dolecialy oczywiscie,a Zelazny tak sobie.Moim zdaniem bylo lepiej w zeszlym roku.

Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

To dobrze ze nic nie stracilem, chociaz moglem pofocic jeszcze raz Zelaznych bo z soboty nie jestem zadowolony.

To ja moze bede "pierwszy" i pokaze moj debiut jesli chodzi o samoloty (i pierwsze moje zdjecia na forum)

I to juz KONIEC... dnia

Ostatnio edytowane przez Pawlo ; 10-09-2006 o 21:50

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

To ja jescze dodam od siebie parę zdjęć

1.

2.

3.

To moje pierwsza wyprawa na samoloty. Zdjęcia robone 350D i starym kitem z 300 ( 28-80 f3,5-5,6).

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów