Pokaż wyniki od 1 do 10 z 584

Wątek: [Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

Widok wątkowy

Domyślnie

Kurcze!

nie ma mnie całymi 'tygodniami' a jak wracam to czytam na wyrywki i zaspałem...

Do krakowa mam jakąś godzine... no dobra 1,5 jak bede normalnie jechał autostradą

Też sie pisze na takie spotkanie - sądzę jednak że z noclegu nici bo pewnie już book'nęliście
    mam nadzieje ze nie macie nic naprzeciwko jak sobie sam gdzies spanko zapewnie - w końcu to ja zaspałem :-)
    a w knajpie to mam nadzieje jakies krzeslo dostawią

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    ok gremium sie ywpowiedzialo ze nie chce zeby go dzielic, ze woli sie poznawac, szanuje ten wybor, ale wydaje mi sie ze focenie w 30-osobowej grupie na ciasniutkich uliczkach kazimierza moze byc frustrujace miast sprawiac radosc, chyba ze pojdziemy lawa i wszyscy beda mieli takie same kadry chcialbym zebrac mala grupke zeby moc pochodzic spokojnie po zakatkach kazimierza, ktos mnie poprze ? a co do poznawania sie, oczywiscie chetnie wszystkich poznam, ale chcialbym przywiezc tez jakas fajna fote z grodu kraka...
    aha, to ja popieram; a poza tym sprzet tez bym pomacal szczegolnie 24-105 :-)

btw
    jakby ktoś był z okolicy Zabrze, Bytom, Katowice, Chorzów Gliwice - to moge zabrac 2-3 osoby (mam kombi ;-) więc sprzet sie zmiesci)

EDIT
    Jeszcze w sprawie noclegu - co prawda uruchomilem swoje kontakty w Kraku ale mam prośbe do Krakusów z forum: ma ktoś może jakiś hotel na oku w miare blisko naszego miejsca spotkania (lub rynku) - cena ~200pln za pok 1os.
    Bede wdzieczny
    Ostatnio edytowane przez pst ; 08-09-2006 o 21:52
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Uprawnienia umieszczania postów