Pokaż wyniki od 1 do 10 z 584

Wątek: [Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Ja fotki z grodu kraka przywozić nigdzie nie chce...Chciałbym zebrać malą grupę żeby móc posiedzieć spokojnie w zakątku jakiejś knajpki nad piwkiem i poonanizować się...oczywiście sprzętowo ;-)

A tak na serio to chyba najwyższy czas zacząć się zastanawiać nad planem wycieczki, jakimiś mapkami itp.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Ja fotki z grodu kraka przywozić nigdzie nie chce...Chciałbym zebrać malą grupę żeby móc posiedzieć spokojnie w zakątku jakiejś knajpki nad piwkiem i poonanizować się...oczywiście sprzętowo ;-)

A tak na serio to chyba najwyższy czas zacząć się zastanawiać nad planem wycieczki, jakimiś mapkami itp.
    no dobra rozgryzles mnie Gonzo

oczywiscie, pobawilbym sie jakims ultraszerokim szklem, za krotko mialem okazje macac 10-22 i to jeszcze na nie swoim sprzecie, ale picie przed poludniem to najodpowiedniejsza pora nie jest za to na polazenie tu i tam chyba bardziej sie nadaje.

EDIT:

Mmsza, cos nie linkuje tej Twojej foty pewnie szlo o ten slynny zakret z rozwalajaca sie chata (wybaczcie jakosc nie umialem znalezc orygnalnej foty)

EDIT2:

aha juz mam ta fotke:

Ostatnio edytowane przez thorin ; 08-09-2006 o 18:43
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    Mmsza, cos nie linkuje tej Twojej foty
    A umnie jak zwykle na odwrót czyli fotka w pełni okazałości :/

edit:
    thorin nie o ta, ale zgaduj dalej :P

edit2:
    zgadłeś!

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Czyli generalnie bedzie glowne wspotkanie na rynku czy kajs, potem pojdziemy focic w ciagu dnia, obiad mozemy razem zjesc ,dalej focic grupkami i wieczorem piwsko
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Uprawnienia umieszczania postów