arturs spokojnie, ja mowilem o prawdziwym porankutakim dla niektorych moze hardcoroeowym, o 8 czy 9 na miejscu i juz zaczynac focic poki slonce nie bedzie za wysoko, jesli Cie to nie zraza, zapraszamy.
aktualizacja listy:
1. Czacha - piatek po poludniu
2. Kubak82
3. Venio
4. p_lar
5. Il fuoco
6. thorin - sobota 6:00-7:00-8:00-9:00 dworzec, rynek, kazimierz, gdzie chcecie
7. Tomasz Golinski - piatek po poludniu
8. towersivy
9. mmsza
10. Mac
11. Avadra_K
12. Bigmar
13. stratus
14. Metus - piatek po poludniu
15. westu
16. rysib
17. canis_lupus
18. nastier
19. czajna
20. ags
21. Routlaw
22. Cyborg
23. gonzo44
24. Birez
25. Pazurek
26. liguidsound
27. Kubaman
28. Iza
29. lochu
30. beachcomber
31. madallenka
32. temol
33. ripek
34. grregorry1
35. Cichy
36. pst
37. arturs - sobota 9:00-10:00 mobilny
EDIT:
moja wina, przepraszam ze o Tobie zapomnialem, najlepszy dowod ze czlowiek przy liczeniu powyzej 10ciu zaczyna sie gubic bo palcow mu zaczyna brakowac, arturs napisz w jakich godzinach Cie oczekiwac w krakowie.
pozdrawiam
krzysiek
Ostatnio edytowane przez thorin ; 08-09-2006 o 23:29
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
huh, musialbym nocke zarwac, moze jakis bus mi z moich wschodnich rubiezy chaosu o tej porze pojedzie... ja jestem elastyczny, moge sie dopasowac, pytanie brzmi tylko czy bedzie sie komus chcialo nas o tej porze po kazimierzu oprowadzic ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Czacha w każdym mieście trafi na dobre streetphoto.
Wiem, że Kubaman o tej porze się nie pojawiAni Birez. To leszcze są. Ale poradzimy sobie bez nich.
Spoko, no problem, pytam bo byłem na wcześniejszej liście a teraz zniknąłem, może się chcecie mnie pozbyć ;-).
Co do godzin to jestem elastyczny, nie wiem o której dokładnie bo zobczę czy pozbędę się dzieciaków w piątek czy sobotę, ale myślę że na "snowbordowe światło" raczej się nie załapę chociaż z Kielc mam 1,5h drogi to wcześniej niż o 7 nie wstanę, o nie (też jestem "leszczem" jak pisze wyżej Tomek ;-) ). Myślę że około 9-10 się pojawimy.
Jakby jeszcze ktoś z Kielc reflektował to mam 2 miejsca w samochodzie wolne więc mogę kogoś zabrać...
Dajcie jeszcze konkretne info o pokojach w Nawojce kto do jakiego jest "przydzielony" żeby nie było potem problemów, jakby co to jest jeszcze tydzień na poprawki..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
E.. ja mysle ze mini-spot z chetnymi "tubylcami" mozemy zrobic i w piatek, tuz po naszym przyjezdzie? No bo co tak sami bedziemy siedziec w cudzym miescie?A tak nas oprowadza bez pospiechu, pokaza i opowiedza co i jak... a w sobote zaczynamy tyrke
No to jak bedzie, Mosci Panowie z Grodu Kraka?![]()
Więcej was mama nie miała? :-D
Łolaboga ile ludziPKS'u braknie
Bawcie się dobrze, i... uważajcie pod prysznicem :grin:
wow...ale lista..zapowiada się niezły zelot...szkoda, że mam tak daleko, ze pracuję, że mam magisterkę na głowie, egzaminy do psiarni, zrobienie bloków na hdd i mosfety...![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!