Pokaż wyniki od 1 do 10 z 515

Wątek: Canon EOS R6 Mark II

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Aż wziąłem pod obserwację swoją R6m2 - jest delikatny "szum" i to jest na pewno stabilizacja. Ten szum jest nie głośniejszy niż stabilizacja z obiektywu, jest w zasadzie analogiczny.
    Nie mogę potwierdzić, że słychać go w cichym pokoju bez zbliżenia ucha do body.
    Wszystko działa jak należy, rób zdjęcia.

Wracając jeszcze do kwestii "uceglenia" body przy aktualizacji to na grupie na FB 18.11.2025 r. pojawił się kolejny przypadek i analogiczne podejście Proclub, któremu zaczął jeszcze wtórować Canon Polska...

Mi się co prawda udało bez problemu zrobić aktualizację i ogólnie jestem bardzo zadowolony z aparatu, ale to jest po prostu jakaś kpina.
    Ostatnio edytowane przez Bangi ; 22-11-2024 o 20:14

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R6 Mark II

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    [....]
    Wracając jeszcze do kwestii "uceglenia" body przy aktualizacji to na grupie na FB 18.11.2025 r. pojawił się kolejny przypadek i analogiczne podejście Proclub, któremu zaczął jeszcze wtórować Canon Polska...[....]
    Nie żebym coś sugerował ale może wiesz też jakie będą wtedy numery Totka - jak coś to pisz PW .......
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon EOS R6 Mark II

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie żebym coś sugerował ale może wiesz też jakie będą wtedy numery Totka - jak coś to pisz PW .......
    No przecież wiadomo, że o 2024 chodziło

Uprawnienia umieszczania postów