Pokaż wyniki od 1 do 10 z 515

Wątek: Canon EOS R6 Mark II

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    far far away

Domyślnie Odp: Canon EOS R6 Mark II

Cytat Zamieszczone przez WinSho Zobacz posta
    Nie będę polemizował, swoje zdanie opisałem wyżej i tyle. Dla każdego będzie to inna wartość dodana, natomiast jeśli oglądałeś film Jareda, który sam podesłałeś to wyciągnij obiektywnie z niego wnioski a nie tylko subiektywne odczucia.
    Jak można wyciągnąć obiektywne wnioski z subiektywnego testu ? Wyciągam wnioski z tego co widać na zdjęciach i video - dla mnie 40 fps przy takim RS to marketing. Z całą pewnością fajnie będzie wyglądać w reklamach te 40 fps i większa matryca. Tobie do Twojej fotografii pasuje, mi nie pasuje i to jest piękne każdy zagłosuje portfelem. Gdyby nowy R6 II miał 20 fps ale brak RS to bym stał w kolejce za nim a tak poczekam kolejne rewizje R6 albo R5.

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    A używkę r6 pewnie kupię bo mam dwie eRki i przy sprzedaży jednej i zakupie używki r6 to będzie mega dobry deal.

P.S Sprawdziłem allegro i nie ma ani jednej sztuki używki r6. hmmmm
    Na allegro nie patrzyłem tylko na grupach foto widziałem że zaczęły pojawiać się ogłoszenia używek ...

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R6 Mark II

Cytat Zamieszczone przez Ketchup Zobacz posta
    Na allegro nie patrzyłem tylko na grupach foto widziałem że zaczęły pojawiać się ogłoszenia używek ...
    Sprzedają bo sezon weselny się skończył.

Uprawnienia umieszczania postów