Jak dla mnie 5d4 nie wnosi wiele nowego względem mk3. AF ten sam + większa rozdzielczość. Na dzień dzisiejszy na backup wolałbym drugie mk3 lub bardziej 6d2 albo właśnie nowe R (zależnie od środków)![]()
Jak dla mnie 5d4 nie wnosi wiele nowego względem mk3. AF ten sam + większa rozdzielczość. Na dzień dzisiejszy na backup wolałbym drugie mk3 lub bardziej 6d2 albo właśnie nowe R (zależnie od środków)![]()
Miłego dniamoja www
Miłego dniamoja www
to takie zaklinanie rzeczywistości, w R jest ta lepsza czyli trochę gorsza niż u konkurencji, w mk3 i 6d2 to zabytek technologiczny - uprzedzając dywagacje na temat światłomierza umiejętności, potrzeb i co tam jeszcze można w temacie wymyśleć - używam 6D i jestem zadowolony co nie zmienia faktu że to zabytek technologiczny - ciekawe co będzie w tej R? o megapikselach 6DII (przyszły entry leveljakby R nie było ostro przecenionym entry levelem
) - trzykrotnie odgrzany zabytek technologiczny?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
chciałem tylko odrobinę stonować ten mit o bardzo dobrych matrycach żebyśmy się nie zagubili w naszych rozważaniach - wydaje się że cała konkurencja używa nowszych technologii? nie tylko jedynie słuszny producent, ktoś jeszcze jest z tyłu?
mi to nawet się podoba obrazek z mojej xperii jak wysyłam mmsado znajomych - każdy aparat znajduje swoje zastosowanie, a co dopiero taki m50
![]()
Ostatnio edytowane przez mirror ; 27-12-2018 o 00:02
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Canonem ciężko się robi zdjęcia pod słońce lub wogóle ciężko się robi zdjęcia jak się nie wie co to światło
Tak serio jednak mówiąc to różnice pomiędzy najlepszymi a canonowymi matrycami (które nie są w pełni isoless i nie mają pełnej mulistackowej budowy i prędkości) są tak naprawdę aptekarskie.
Kapitan Wagner