Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: 15 tyś od fotografa bo Panna Młoda przytyła

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: 15 tyś od fotografa bo Panna Młoda przytyła

Sądzę że ten bukiet to nie był naprawdę Twój problem. Może brutalne, ale taka prawda. Chyba umowy foto nie obejmują dostarczania bukietów. Ja zdaję sobie sprawę, że ogólnie to nie jest takie proste, bo zazwyczaj dochodzą jeszcze różne relacje, ale po bukiet mógł pojechać ktoś inny, a zdjęć nie powtórzysz.
    Chyba trochę źle odebrałeś moje pytanie, to absolutnie nie była próba ataku na Ciebie.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: 15 tyś od fotografa bo Panna Młoda przytyła

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Sądzę że ten bukiet to nie był naprawdę Twój problem. Może brutalne, ale taka prawda. Chyba umowy foto nie obejmują dostarczania bukietów.
    Ty chyba nigdy nie "robiłeś" w usługach i to jeszcze w takich gdzie wszyscy (łacznie z fotografem-przez odpowiedzialnośc jaka na nim ciązy, tak to naprawde odppowiedzialna robota jest)są mocno zestresowani.
    Wiązania krawatów tez te umowy nie zawieraja, a wielokrotnie to robiłem to na prośbe młodych czy innych gości, i co miałem powiedziec "spadajcie, ja jestem fotografem i tego moja umowa nie zawiera"

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Chyba trochę źle odebrałeś moje pytanie, to absolutnie nie była próba ataku na Ciebie.
    Nie????
    " ale to jako fotograf ślubny nie jesteś w stanie przewidzieć, że będą bramy itp. folklor... i nie załatwisz sobie, że jedziesz z przodu, albo szybciej... sorry, ale tego argumentu akurat nie rozumiem"
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uprawnienia umieszczania postów