Bo za taką cenę to już nie jest badziew ;-)
Bo za taką cenę to już nie jest badziew ;-)
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
W UK przez double cashback M50'ki narazie nie kupisz (przynajmniej w najbardziej renomowanych sklepach).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No tak ale jak cyfra po mk jest za wysoka to kultowość jakby mniejsza...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Polecam blog epicure.pl. Można tam poczytać ciekawe spostrzeżenia do M50.
alez skad. w konsultantospeechu mowi sie o kaskadowaniu. efekt mk kaskaduje wraz z cyferka po mk na te mniejsze cyferki. jak wychodzi mkIII, to wersja mkI jest tak cultowa i classyczna, ze niektorzy do niej wszystko przyrownuja. a na etapie mkIV to juz w ogole jest... kolejna reinkarnacja Dalaj Lamy, niepokalanie poczeta w stajence, najbardziej coszerna z coszernych, i w ogole...
taki 5D mkI na przyklad... najlepszy z Canonow jaki ciedykolwiek bylmagiczny obrazek, mniejsze szumy niz wszelkie Alfy i zupelnie niedoscignione colory...
![]()
Kapitan Wagner