Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
Patrząc na giełdowe notowania Nikona, to raczej szału przy tej premierze nie ma. Zdecydowanie poniżej reakcji rynku na ogłoszenie d850. Tak to jest, kiedy wpuszcza się produkt bo musi, a nie chce.

P.S.
330 strzałów na aku Za 20.000 PLN Gratuluję skoku technologicznego I życzę powodzenia w dalszym rozwoju

I zobacz wszyscy wierzyli(ście), że sony jest słabe. A tu taki Nikon, 100 lat tradycji, ekpert od foto i ergonomii, wypuszcza sprzęt z dwa razy słabszym zasilaniem od konkurencyjnych aparatów. Wbrew pozorom chyba to ML nie jest takie proste do ogarnięcia (co wydaje mi się absurdalne) bo Canony M5 i M50 mają jeszcze gorsze wyniki na bateri. Na tym tle słabe firmy od tv wypadają świetnie

A tak poważnie to nie kumam - jaki jest problem przy body wielkości zetki wrzucić aku porównywalny z lustrzanką albo mocniejszy? Ktoś to umie wyjasnić? Rozumiem w body klasy 400g ale w takiej zetce?

ps
Mój kumpel od NIKONA nie odpowiada na telefony dzisiaj a ostatnio dzwonił do mnie 5 razy dziennie z nowościami na temat nowej puszki N :P