jeśli użycie w najnowszym sprzęcie z górnej (patrząc na kasę) półki matrycy w aktualnie używanej przez firmę technologii jest błędem to po prostu mamy inną ocenę rzeczywistości dla mnie to nie jest błąd to nawet nie jest interes bo na interesie to zyskują obie strony.
lepsza od 5D3 no to pokonali ogromne wyzwanie bo matryca w 6D w pierwszej wersji tez jest lepsza od matrycy 5DIIIi pod pewnymi względami jest lepsza od tej w 6DII
dla mnie też wystarczy ale nie kupię, po pierwsze nie widzę interesu (czyli co konkretnie zyskuję) po drugie gibany ekranik mi się nie podoba
Ostatnio edytowane przez jaś ; 01-09-2017 o 09:43
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
nie mówię o tej samej matrycy (gdzie napisałem że oczekuję tej samej matrycy) mówię o matrycy wykonanej w aktualnej technologii a nie przestarzałej z wysokimi szumami odczytu i słabym dr, nowe technologicznie matryce są również używane w tańszych puszkach np 80D - czemu do 80D canon daje lepszą technologicznie matrycę niż do 6DII za 9000zł? jaki to ma sens? czemu canon wsadza do cropa nową technologicznie matrycę a do fullfrejma starą? ja nie rozumiem jaki to ma sens i to się nie mieści w moim pojmowaniu interesu
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień