Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez luso Zobacz posta
    Ale mógłby być jeszcze lepszy w roku 2017. Z resztą 5d classic to też bardzo dobry aparat.
    A co ty byś chciał lepszego w nowości FF za 9tys ? Wideo na poziomie kamer za 50tys, szybkości aparatów za 20tys ?

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    A co ty byś chciał lepszego w nowości FF za 9tys ? Wideo na poziomie kamer za 50tys, szybkości aparatów za 20tys ?
    Nie, ja osobiście wolał bym aby ten aparat miał:
    - af z poprzedniej wersji (lub 9 pól ale krzyżowych tak jak pisze Cichy)
    - brak odchylanego ekranika i DPAF
    - brak trybu wideo

Ale bardzo dobrą matrycę z DR'em przynajmniej na poziomie 5dmk4. Nic więcej nie byłoby mi potrzebne.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    nie filmuję więc to co jest z wideo mi generalnie i totalnie wisi ale brak 4K mnie rozbawił nie wkurzył bo i tak tego używał nie będę ale rozbawił, nikt nie pisze o szybkości - dla mnie szybkość 6D (tylko nie do obrony przez firmę na tle bezlusterkowej konkurencji) jest wystarczająca - chciałbym aby producent użył AKTUALNEJ posiadanej przez siebie technologii produkcji matrycy takiej jaką stosuje w tańszych kropowych korpusach czy droższych pełnoklatkowych - tyle i tylko tyle - i żadne zaklęcia że tym się daje fotografać i dowcipy o prawidłowym naświetlaniu (wiem mam 6D jestem zadowolony) mnie nie przekonają, a dowcipy o prawidłowym naświetlaniu to ja opowiadam kumplom z nikonami ale sam nie chciałbym ich wysłuchiwać bo śmieszne nie są.
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 31-08-2017 o 22:37
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów