Pokaż wyniki od 1 do 10 z 339

Wątek: Sony A9

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Sony A9

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    A propos, tak na serio - co to jest Nokia i jakie ma odniesienie do Canona?
    To taki średnio innowacyjny potentat posiadający 90% rynku telefonów Stracił go w całości w jakieś 2 lata dlatego, że za późno zorientował się że rynek się zmienił.
    Oczywiście bezpośrednia relacja nie jest jednoznaczna - rynek telefonów rotuje się szybciej. Wśród użytkowników aparatów jest znacznie większy odsetek tych, którzy uważają że ich obecna puszka oraz jej wszyscy następny są najlepszą rzeczą w życiu jaka mogła się im przytrafić

Co do akademickiej dyskusji to miałem również i siebie na myśli. Z resztą dyskusja Sony vs Canon na forum Canona to już jest pewnego rodzaju perwersja ;-) i trudno oczekiwać jakiś nie "akademickich" wniosków.

W sumie dobrze, że się teraz dowiedziałem bo za całego swojego posiadania Canona (właśnie się doliczyłem, że miałem wraz z analogami 8 puszek) byłem przekonany że były innowacyjne ;-)

p,paw.
    Ostatnio edytowane przez pawel.guraj ; 25-04-2017 o 19:26
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez pawel.guraj Zobacz posta
    To taki średnio innowacyjny potentat posiadający 90% rynku telefonów Stracił go w całości w jakieś 2 lata dlatego, że za późno zorientował się że rynek się zmienił.
    Nokia malo innowacyjna - to teraz dowaliles do pieca.

Wysłane z mojego U15 Pro przy użyciu Tapatalka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Nokia malo innowacyjna - to teraz dowaliles do pieca.
    Miało być ironicznie...

p,p
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Uprawnienia umieszczania postów