Pokaż wyniki od 1 do 10 z 692

Wątek: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Pytanie bezpośredni nie dotyczy EOS 5D IV, tylko czy ktoś miała z Was jakieś doświadczenie kupna (body, szklarni) w sieci Media Markt. Pytam ponieważ w moim MM EOS 5D III jest w promocji 8300 (samo body). Czy "warto" kupować w sieciach typu MM?

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez kajkom Zobacz posta
    Pytanie bezpośredni nie dotyczy EOS 5D IV, tylko czy ktoś miała z Was jakieś doświadczenie kupna (body, szklarni) w sieci Media Markt. Pytam ponieważ w moim MM EOS 5D III jest w promocji 8300 (samo body). Czy "warto" kupować w sieciach typu MM?
    Nie ten wątek.

--- Kolejny post ---

Tak sobie patrzę na wysokie ISO w tym modelu i szału nie ma. Od ISO 12800 wydaje mnie się że jest słabiej niż w mark III i 6D. W zasadzie mnie to nie dziwi biorąc pod uwagę 30mpx. Z ostateczną opinią poczekam na kolejne testy.

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Tak sobie patrzę na wysokie ISO w tym modelu i szału nie ma. Od ISO 12800 wydaje mnie się że jest słabiej niż w mark III i 6D. W zasadzie mnie to nie dziwi biorąc pod uwagę 30mpx. Z ostateczną opinią poczekam na kolejne testy.
    Znacznej różnicy nie ma. Ale wg mnie idzie łeb w łeb z 6d i lepiej sobie radzi niż 5dIII. Inna sprawa że detali jakby mniej i wielkość sampli dziwnie podobna do 5dIII i 6D. Tzn większa różnica jest pomiędzy (wielkościowa sampla) 5dIV i D810 niż pomiędzy 5dIV i 5dIII co wzbudza we mnie poczucie że ktoś coś naknocił w tych porównaniach albo nie wołał RAW z natywną rozdzielczością 30Mpix.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Tak sobie patrzę na wysokie ISO w tym modelu i szału nie ma.
    A może wiesz czym wywołać RAWy. Bo zauważyłem, że "czyjeś" JPGi nie zawsze dają dostateczne pojęcie o obrazku.
    Z racji wreszcie sensownej rozdzielczości 5DIV chętnie bym sobie pogmerał suwaczkami nawet w DPP.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uprawnienia umieszczania postów