Strona 18 z 65 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 692

Wątek: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    ojej ojej... jak bardzo niesamowity on jest. Śmieszne jest to fanboystwo z forum. Sigma art jest tak samo dobra, albo nawet lepsza i kosztuje 3200 no tak, ale przecież kurs dollara i vat.
    Smieszne jest to co Ty piszesz. Zal ci sciska 4 litery czy o co chodzi?

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Szczerze mówiąc mam to w d...., jak kupuję nowy samochód czy Canona też mam gdzieś, że na nim stracę..
    Sigma art jest tak samo dobra, albo nawet lepsza i kosztuje 3200 no tak, ale przecież kurs dollara i vat.
    A to nagle ma znaczenie jak tanio jakąś "tak samo dobrą" Sigmę można kupić? Bo jak ja kupuję Canona to mam gdzieś ile na nim stracę. Grunt żeby kurs "dollllllara" sprzyjał....
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Bywalec Awatar LukasS
    Miasto
    Bielsko-Biała

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    A to nagle ma znaczenie jak tanio jakąś "tak samo dobrą" Sigmę można kupić? Bo jak ja kupuję Canona to mam gdzieś ile na nim stracę. Grunt żeby kurs "dollllllara" sprzyjał....
    Nie wtryniam się komuś co robi ze swoimi pieniędzmi, więc wolałbym abyś Janeek nie mówił mi na co mam wydawać swoje. Myślałem, że to ogólnie znana zasada.

I nie, Sigma nie jest lepsza, nie interesuje mnie, że jest tańsza - to nie jest systemowe szkło więc w moich oczach przegrywa na dzień dobry.

Wracając do wątku - premiera mk IV ma być w drugiej połowie miesiąca. Ktoś już preordera złożył?
    10D + Stuff

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez LukasS Zobacz posta
    Nie wtryniam się komuś co robi ze swoimi pieniędzmi, więc wolałbym abyś Janeek nie mówił mi na co mam wydawać swoje. Myślałem, że to ogólnie znana zasada.

I nie, Sigma nie jest lepsza, nie interesuje mnie, że jest tańsza - to nie jest systemowe szkło więc w moich oczach przegrywa na dzień dobry.

Wracając do wątku - premiera mk IV ma być w drugiej połowie miesiąca. Ktoś już preordera złożył?
    Po pierwsze gdzie niby napisałem, na co masz wydawać swoje pieniądze - tylko konkret, cytat bez bajkopisarstwa? Po drugie Sigma jest lepsza, a to, że kupujesz systemowe szkło tylko dlatego że jest systemowe to Twoja sprawa, ale nie opowiadaj, że jest lepsze bo jest systemowe.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Miałem okazję poużywać 5D. Potem kupiłem 5d2, który po kilku latach wymieniłem na 6d.
    5d nie wspominam z żadnym sentymentem. Owszem, w swoim czasie był to dobry aparat. Nic więcej.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Podobno w mkIV nie ma możliwości samodzielnej wymiany matówki. Dziwne bo w takim 6D można sobie wymienić...

Miasto

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Podobno w mkIV nie ma możliwości samodzielnej wymiany matówki. Dziwne bo w takim 6D można sobie wymienić...
    Tak samo jak w 5dmk3. Teoretycznie.
    Mnie bardziej interesuje czy ploty o powiazanu a wlasciwie braku powiazan pomiaru puntowego z punktami af sa prawdziwe.
    Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 30-08-2016 o 09:43

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Tak samo jak w 5dmk3. Teoretycznie.
    Mnie bardziej interesuje czy ploty o powiazanu a wlasciwie braku powiazan pomiaru puntowego z punktami af sa prawdziwe.
    Zdziwił bym się gdyby dali. Jak coś to dopiero w 5d V (autoiso z t <= 1/500 dali dopiero w 5dIV).

Miasto

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Zdziwił bym się gdyby dali. Jak coś to dopiero w 5d V (autoiso z t <= 1/500 dali dopiero w 5dIV).
    Canon jest mistrzem małych kroczkow :-)
    Jak dadza wszystko to pewnie bedzie koniec ery lustrzanek :-)

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Przecież jest podręcznik do ściągnięcia i tam wyraźnie napisane, że tylko centrum. Za jakieś jedyne 8 tyś dopłaty będziesz miał taką funkcję w 1dx2

Strona 18 z 65 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów