Cytat Zamieszczone przez italy Zobacz posta
292.Spalisz łąkę niedługo Zdecydowanie mniej, mniej światła.Żółte kwiaty ciężko nie przepalić ale da się A owad ja wiem że mu zimno ale nie dogrzewaj go aż tak
291. Fajnie by było jakbyś ten centralny kwiat fiołka z tymi kropelkami sam wykadrował .Tak to wyszło za dużo bałaganu.
290. Tu , myślę że lepszym kadrem było by takie wykadrowanie aby ten żółty krokusik był ostry .Czasami warto podreptać kilka razy wkoło i pomyśleć nad kadrem .Może umiejscowić go w centralnym lub bocznym punkcie z pełną ostrością, a te fioletowe już poza .
Ale to takie moje przemyślenia.
A czepiasz się
A poważniej.... co do 290 i 291 pewnie masz rację. A jeśli chodzi o 292 to sprawa wygląda tak
Po pierwsze - pszczoły obecnie pracują tylko kiedy jest słońce. Kiedy słońce zachodzi choćby na chwilę natychmiast wracają do ula. Więc nie ma słońca nie ma pszczół A po 2.1 taka pszczoła nie stoi w miejscu choćby przez ułamek sekundy. A 2.2 - cały czas rusza skrzydłami. Skrzydła mrozi dopiero 1/3200. Dasz dłuższy czas - pszczoła nie ma skrzydeł.
Reasumując - nawet gdyby pszczoły latały przy pochmurnej pogodzie to i tak guzik by z tego było.
Reasumując II - ta pszczoła nie siedzi na kwiatku tylko PRACUJE