Pokaż wyniki od 161 do 170 z 177

Wątek: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Panowie pytanko... Potrzebuję kupić nowe (oczywiście używane - nowe dla mnie) autko. Chodzi o rodzinnego minivana w dieselu, koniecznie z 5 osobnymi fotelami, żeby 3 foteliki się zmieściły z tyłu. Wersja 7 osobowa również może być. Budżet maksymalnie i nieprzekraczalnie 37.000 złotych.
    Najbardziej podoba mi się Ford S-max, ale słyszałem od wielu osób, że w tej cenie to będzie trup... a z kolei na auto za 60k nie mogę sobie pozwolić. Poszukuję auta na 10 lat
    Brałem już pod uwagę chyba wszystkie modele: Corollę Verso, Avensis Verso, Grand Scenic'a, Espace'a... Każdy ma jakieś mankamenty... Renówki mają ponoć problemy z elektroniką, stąd raczej odpadły. Toyoty ponoć nie psują się zbyt często, ale nie wiem czy jest możliwe trafienie w tej cenie dobrego egzemplarza.
    Może któryś z forumowiczów jeździ tego typu autem i mógłby coś o nim napisać?
    Jeszcze jedno, bardzo chciałbym, żeby był jak najmłodszy. Nie musi być ogromny, byle by był spełniony warunek 5 osobnych foteli.
    Pozdrawiam i dzięki za pomoc!
    Ostatnio edytowane przez photographymmm ; 01-01-2016 o 15:04

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów