"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Myjnia w tym roku przyjechała, w tamtym nie dotarła.
Bo to zdzisie były.
Zawsze można pasemka dać.
Może ktoś ma na zbycie Octavie 2 1.6 MPI 2006/2007r nie kombi
Panowie pytanko... Potrzebuję kupić nowe (oczywiście używane - nowe dla mnie) autko. Chodzi o rodzinnego minivana w dieselu, koniecznie z 5 osobnymi fotelami, żeby 3 foteliki się zmieściły z tyłu. Wersja 7 osobowa również może być. Budżet maksymalnie i nieprzekraczalnie 37.000 złotych.
Najbardziej podoba mi się Ford S-max, ale słyszałem od wielu osób, że w tej cenie to będzie trup... a z kolei na auto za 60k nie mogę sobie pozwolić. Poszukuję auta na 10 lat
Brałem już pod uwagę chyba wszystkie modele: Corollę Verso, Avensis Verso, Grand Scenic'a, Espace'a... Każdy ma jakieś mankamenty... Renówki mają ponoć problemy z elektroniką, stąd raczej odpadły. Toyoty ponoć nie psują się zbyt często, ale nie wiem czy jest możliwe trafienie w tej cenie dobrego egzemplarza.
Może któryś z forumowiczów jeździ tego typu autem i mógłby coś o nim napisać?
Jeszcze jedno, bardzo chciałbym, żeby był jak najmłodszy. Nie musi być ogromny, byle by był spełniony warunek 5 osobnych foteli.
Pozdrawiam i dzięki za pomoc!
Ostatnio edytowane przez photographymmm ; 01-01-2016 o 15:04
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Na pewno jest to rozwiązanie praktyczne, ale jak patrzę na to auto to widzę po prostu dostawczaka...Niestety oczekuję od wnętrza auta ładnego wyglądu, a ten jest dla mnie słaby. Niemniej jednak bardzo dziękuję za chęć pomocy
Ogólnie z cytryn podoba mi się C4 grand picasso.
VW Touran ma z tyłu 3 osobne fotele (są też wersje 7-osobowe).
6D + T24-70/2.8VC + T90/2.8VC + T70-300/4-5.6VC
Też brałem pod uwagę, ale te przebiegi powyzej 200k km mnie przerażają. Niemniej fajne auto.