Wiesz, ja nie umiem tego, wiec nie wiem. Generalnie chodzi mi o to, że jak jest to dobra cena, to wlasnie znalazłem serwis, z którym nawiążę wspólpracę i im w razie czego będe oddawał sprzęt. Chodzi mi o ocenę uczciwości.
Żytnia... co zresztą z ich punktu widzenia jest logiczne, powiedziała mi, że mają wycenę za darmo więc mogę im co najwyżej wysłać. Z marketingowego punktu widzenia ma to sens, bo jak już im wyslę to nei wazne czy mi powiedzą 20zł taniej, czy 20 drożej to i tak u nich zrobię, bo poszła już kasa za przesyłkę i wrazie rezygnacji i chęci oddania gdzie indziej, jestem o tę kasę w plecy. By się opłacało musialoby byc najmniej 40zł taniej
No nic! Dzięki wielkie. Jak to powiedziałem serwisantom... głupota nie boli, ale kosztuje. Na przyszłość będę ostrożniejszy- całe szczęście, ze tylko tleWygląda na to, ze mnie nie skosili za mocno i serwis, który ma w internecie dość negatywne opinie wcale nie jest taki zły...
Wg mnie nie. Pomyśl, ze ten aparat trzeba rozebrać, wymienić element, poskładać i jeszcze sprawdzić. Na moje oko to ok 30-45 minut, więc usługa za mniej niż stówkę włącznie z Vatem, który należy jeszcze od tego odliczyć jest normalną ceną. Pomyśl, serwis wynajmuje jakiś lokal, którego wynajęcie kosztuje w W-wie kilka tysięcy, trzeba zapłacić za prąd, opłacić pracowników, ich ZUS-y ni i firma musi wyjść z bilansem dodatnim.
Pozdrawiam
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Mogles zaoszczedzic kupujac plytke na ebay'u i zamontowac ja w domu.