Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Nikon D810 vs Canon 5D MIII

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Nikon D810 vs Canon 5D MIII

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    I naprawdę Tokina 16-28/2,8 jest taka nędzna. ?
    Muszę zweryfikować swoje wrażenia i i fotki , hm
    inni też powinni ?
    Pisz KONKRETNIE ,do których to Tokin i Tamronów masz takie obrzydzenie po używaniu( a nie testowaniu).
    Taka wiedza przyda się wielu potencjalnym zainteresowanym.
    Bo na razie to Twoja nieuzasadniona ,ogólna (nie bo nie) opinia/krytyka obiektywów obu firm.
    Najlepiej niech kazdy kupi sobie sam Tokine i potestuje, ja jej wiecej nie chce, jesli ktos ja posiada i jest z niej zadowolony, to chyba dobrze Nie przypominam tez sobie abym pisal o marnosci z ktorego kolwiek obiektywu czy tez obrzydzeniu .... poza tym temat dotyczy zupelnie innej klasy obiektyywow, jesli chcezs porozmawiac z kims o Obiektywach Tokina lub Tamron , to zaloz sobie prosze nowy temat

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Fotopstryczek Zobacz posta
    fotoamato, widać że zbytnio nie orientujesz się w tym co chcesz kupić, nie poświęciłeś nawet 5 minut na sprawdzenie specyfikacji tych obiektywów (podajesz szkła DX czy podajesz 12-24 który nie istnieje).
    Nikt za Ciebie nie wybierze szkieł lepiej niż Ty sam.

Jeśli nie chce Ci się zagłębiać w temat bierz D810 + 14-24 i rób zdjęcia

Czy to dobry wybór nie wie nikt, nie napisałeś co zamierzasz tym robić.
    Tak tam byla pomylka, obiektyw ktory mnei interesuje to 14-24mm. Czy sie nie orientuje ..., mysle ze wiem czego chce, ale chce takze pozanc opinie innych, jak napisalem kilka postow wyzej madrzejszych od siebie
    Ostatnio edytowane przez fotoamato ; 05-04-2015 o 18:45

Uprawnienia umieszczania postów