Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-04-2015 o 19:09
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
właśnie miałem pisać że canon ma świetne szerokokątne obiektywy np. 17-4/4L 16-35/4L, 11-24/4L można przebierać jak w ulęgałkach - różne szerokości, rożne budżety najczęściej lepsze od analogicznych konkurencji, ale jak czytam takie zdania w zaledwie 14 poście na forum to stwierdzam że mi się nie chce dalej pisać.
a jak czytam takie posty jak rozpoczynające ten wątek to od razy myślę - wkręt i prowokacja.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
ostrzezenie wsadzcie sobie w papcie bedziecie wyzsi a bana pod pache tokine i tamrona pod druga :0 ...was i wasze polskie fora , to tyle tu o was mysle-
Wasze zdanie jak i was mam gleboko w powazaniu //LOL HA HA HA
Ostatnio edytowane przez fotoamato ; 05-04-2015 o 19:28
Ostatnio edytowane przez zysk ; 05-04-2015 o 19:39
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Jakie chcesz robic zdjecia? Moze 5DsR i 11-24 mm f/4L USM ^^
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Autor wątku przemógł się (?) i napisał, pewnie zbyt lapidarnie i nieco niezręcznie, iż pragnie nabyć aparat i szerokokątny obiektyw.
Nie napisał szczegółowo: jaki ma sprzęt, co fotografuje, ile testów przejżał już w internecie, dlaczego nie odpowiadają mu obiektywy innych firm, ile waży i w którym roku umarła babka stróża.
Odpowiedzi dostał, jakie dostał: trochę żartów, trochę pouczeń. Jak zwykle w tego typu przypadkach.
Autor się zjeżył, koledzy też zjeżyli i ... wątek się skończył. Taki lekki szablon
A gdzie tu peace, a gdzie love?![]()