Pokaż wyniki od 201 do 210 z 331

Wątek: Pentax FF

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Pentax FF

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
    Ktos?
    Nie przeceniasz sie aby?
    60 postow w 7 lat i ani jednego zdjecia, to jest raczej nic.
    A wiec niejaki cien o nijakim dorobku uwaza, ze jest kims i wie najlepiej czym jest canon, choc zapewne nie mial go w reku.
    Ciekawe , najwiecej na temat slabosci canona wiedza ci, ktorzy go w ogole nie uzywaja.
    Nawet nie bardzo wiesz czym jest zakres tonalny.

Pokaz swoje wlasnoreczne zdjecie robione czym tam uzywaz , a pokaze ci jaki jest zakres tonalny canona. He?
    I jak znam teoretykow gawedziarzy, to sie okaze , ze zdjec pokazac nie mozesz, hi, hi, hi...
    No tak, a teraz powiedz mi, co mają moje zdjęcia do czystych danych faktycznych jak DR? Typowy fanboy. Ty już wiesz wszystko o moim dorobku. Nieważne, że go nie widziałeś. Boże, wy jesteście jeszcze głupsi, niż mi się przed chwilą wydawało.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiem że ta samokrytyka nie jest szczera ale Twoja argumentacja trafia kulą w płot całkowicie. Tu nie raz i nie dwa pojawiały się zupełnie przeciwne zarzuty, że to forum jest zbyt krytyczne wobec sprzętu Canona, prawdopodobnie z tego powodu były nawet problemy z nazwą /o ile wiem do dziś nie rozwiązane ostatecznie/. Gdybyś zamiast częstować ludzi tymi bezproduktywnymi wpisami, przejrzał niektóre wątki na forum to szybko byś się przekonał jak bardzo się mylisz.
    Wystarczy mi, że czytam ten wątek, gdzie kiedy napisać o słabym DR Canona, dowiaduję się o swoim nijakim dorobku, machaniu szabelką etc. To jest dopiero argumentacja!
    Ostatnio edytowane przez Cień ; 31-03-2015 o 01:24

Uprawnienia umieszczania postów