Strona 59 z 70 PierwszyPierwszy ... 949575859606169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 696

Wątek: Adobe Lightroom 5 i 6

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Adobe Lightroom 5

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    Windows 7 64bity dziala na tym samym kluczu co 32bity

Wysłane z mojego SM-N910C
    tylko ze to wcale nie oznacza, ze taka nowa instalacja 64-bitowego Windowsa jest legalna! i proponuje jednak doczytac i upewnic sie w razie czego w Microsofcie
    www albo tez flickr

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Oczywiscie ze bedzie legalna.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Do nowych laptopow dodaja wersje 32 i 64, sam sobie wybierasz ktora chcesz. Podobnie pewnie bedzie na PC. Z reszta po weryfikacji legalnosci olalbym M$ i tel do ich supportu.
    Ostatnio edytowane przez zdebik ; 12-03-2015 o 13:14

Na 32 bit win7 chodzi u mnie także dobrze - różnica jest w prędkości działania i samym komforcie pracy - ale błędow nie widzę. Sam laptop nie jest jakoś wyśrubowany z parametrami bo to 6 letni Hp.
    Czasami jak zapomnę, że mam ustawione przeskalowania np. z ograniczeniem wielkości obrazka to i owszem wywala komunikat - i trzeba powtórzyć. Fakt, że zawsze korzystam z dysku zenętrznego do eksportu puściłem na ten sam dysk robiło jaku dłuzej ale błędy nie wywaliły. Może jednak jakieś problemy programowe . Przy zakupie nowego laptopa z miejsca wywaliłem win 8 i wstawiłem win 7 64 . Ale to za sprawą bardziej przyzwyczajenia do windy oraz faktu, ze niektóre programy poza foto nie miały wsparcia dla win8.
    Pozdrawiam Fotograf Darek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez morfeuszfilm Zobacz posta
    Na 32 bit win7 chodzi u mnie także dobrze - różnica jest w prędkości działania i samym komforcie pracy - ale błędow nie widzę. ...
    Z jakiego aparatu te RAWy?
    Gdy miałem z 50D/500D w ilościach po kilkaset też nie miałem raczej problemów. Problem powstał po zakupie 6D i wczytywaniu po 1000 - 2000 fotek na raz.
    Na RAWach z 50D wszystko chodziło w miarę płynnie, natomiast z 6D po przesunięciu jakiegoś suwaczka musiałem chwilkę odczekać, aby zobaczyć efekt. Pomogła dopiero zmiana na 64 bit i 8GB RAMu.
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Co do legalności przejścia z 32 bitowego systemu na 64 bitowy macie rację ,dopytałem na infolinii Microsoftu.
    Klucz nie jest przypisany do bitowości tylko do języka systemu,taką otrzymałem informację.
    Pozostaje tylko znaleźć czystą kopię systemu ,niestety wersje OEM mają tylko jedną płytkę.
    RAWY są z 600-tki , dziwne jest to że problem pojawia się tylko przy eksporcie pojedynczych plików ,przy masówce się to nie dzieje
    Spróbuję poszukać gdzieś czystej płytki lub obrazu z wersją 64 bitową.

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Gdzies ostatnio czytalem ze microsoft udostepnil publicznie instalke win7 podaje sie numer licencji i sciaga iso instalki

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    Gdzies ostatnio czytalem ze microsoft udostepnil publicznie instalke win7 podaje sie numer licencji i sciaga iso instalki

Dzięki

Cytat Zamieszczone przez tlustyx Zobacz posta
    Z jakiego aparatu te RAWy?
    Gdy miałem z 50D/500D w ilościach po kilkaset też nie miałem raczej problemów. Problem powstał po zakupie 6D i wczytywaniu po 1000 - 2000 fotek na raz.
    Na RAWach z 50D wszystko chodziło w miarę płynnie, natomiast z 6D po przesunięciu jakiegoś suwaczka musiałem chwilkę odczekać, aby zobaczyć efekt. Pomogła dopiero zmiana na 64 bit i 8GB RAMu.
    RAwy z 5 d mark III i 5d Mark 2 . Zawsze największe
    Pozdrawiam Fotograf Darek

Dopiero zaczyna

Jest informacja, że 21.04.2015r pojawi się Lightroom 6.0 w cenie 129euro.

Adobe Lightroom 6 - kolejna data premiery - Optyczne.pl

Strona 59 z 70 PierwszyPierwszy ... 949575859606169 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów