Pokaż wyniki od 1 do 10 z 669

Wątek: 7d mk2 zaprezentowany

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Dokładnie, bo to by zabiło 5d4.
    W nikonie istnieje cos takiego jak D610 i D750 jakos D810 to jeszcze nie zabilo.

6D2 bedzie mial 61 punktowy AF, punkty umieszcza gesto w srodku. User bedzie wiedzial, ze potrzeba mu szerszego rozstawienia szybszej migawki, wiekszego bufora itd. ale typy ktore zyja tylko specka na papierze, beda w niebie.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    W nikonie istnieje cos takiego jak D610 i D750 jakos D810 to jeszcze nie zabilo.
    Tego nie wiemy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar BartasPL
    Miasto
    mazowieckie

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Nikon D810 ma kilka ficzerów za które niektórzy dopłacą. Prze wszystkim matryca 36mln pix zamiast 24mln pozbawiona filtra AA, czas 1/8000, większe w pełni magnezowe body, prawdziwy tryb cichy, AF-ON, ergonomia, karty CF+SD, natywne ISO 64.

Czy 6D2 z dobrym AF zagroziłby 5D4 - na pewno wielu użytkowników wybrałoby 6D2 bo główną bolączką 6D jest wykastrowany AF, a pozostałe parametry są bardzo dobre, ma świetny stosunek jakość/cena itd. Jeśli 5D4 miałby inne super-ficzery np. super matryca 40-50 mln to pewnie sporo osób by jednak go kupiło. Plotki krążą, że obie te puszki mają być upgrade'owane i celować w ciut wyższy segment niż jest obecnie więć dobry AF w 6D2 jest bardzo prawdopodobny, tym bardziej że jest dostepny u konkurencji.
    Ostatnio edytowane przez BartasPL ; 18-11-2014 o 17:55

Uprawnienia umieszczania postów